Ники Минаж ще е водеща на MTV – „EMAs“

31-годишната звезда, сподели ексклузивната новина в Инстаграм

03.10.2014

Ники Минаж ще води Европейските Музикални Награди на MTV за 2014 г., които ще се състоят в Глазгоу

31-годишната звезда сподели ексклузивната новина в профила си в Инстаграм.

На снимката, на която Ники е облечена в шеметно-бляскава, черна одежда, златно колие, стои на трон, с корона и държи една от наградите в дясната си ръка.

Тя се вглежда в камерата, докато е заобиколена от много красива архитектура наоколо.

Така съм развълнувана да Ви обявя, че не само ще пея, но имам й почетната задача, да водя тазгодишните Европейски Музикални Награди на MTV!!! Шоуто ще се състои в Глазгоу, Шотландия за своята 20-годишнина, на 09 Ноември!!! Намерете ни @mtvema и – Гласувайте“!, направо бликна тя.

Феновете й побързаха да споделят, своята радост за идола си, като пишеха:

„OMMMGGGGGGGGG (SIC)“ е публикувал един, а друг пише: „ЧЕСТИТО НИК!!!( SIC)“.

Самата Ники е номинирана за общо четири награди.

Номинации тази година имат й – Кейти Пери, която води със своите седем номинации, а тя се изправя срещу Ники в категорията за най-добра изпълнителка.

Вижте още: Джеси Джей, Ариана Гранде и Ники Минаж

Следва я Ариана Гранде с може би шест потенциални победи, включително в номинацията за изпълнителка.

Номинирани с по пет номинации са Фарел Уилямс и 5 Seconds of Summer.

В навечерието на церемонията в Глазгоу, освен това ще има й специално, предварително шо събитие на живо от Маями, Флорида, чийто домакини ще са ET.

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта - hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.