Мис България 2013 – всичко красиво си има своя край

Едно от най-гледаните реалити предавания това лято – „Мис България 2013” приключи.

28.08.2013

Преди няколко дни бе излъчен финалът на най-горещото шоу, в което  18 красавици от различни градове се бореха за короната в продължение на един месец.

Тази година не жури, а самите вие, зрителите определихте, че най-красивото българско момиче е  Нанси Карабойчева. Тя е на 20 години, от село Юнаците, област Пазарджик и в момента е студентка в УНСС. Красавицата доказа, че не е важно от къде си, важно е какъв си, важно е да носиш красотата в себе си – така се покоряват върхове!

Избраницата ще представи страната ни на световния конкурс, който тази година се провежда в Индонезия.

Подгласнички на Нанси станаха Джулия Стоянова на 17 години oт Пазарджик, носителка на короната на „Мис Пловдив”, и Даниела Неделчева, на 23 години от Бургас.

Тази година конкурсът „Мис България“ се проведе по един нетрадиционен и доста интересен начин.

Мис България 2013 – всичко красиво си има своя край

Претендентките за титлата „най-красива българка” участваха в риалити формат. Те трябваше да живеят затворени заедно, изолирани от света, наблюдавани денонощно от камери. Момичетата се забавляваха, понякога се караха, понякога си поплакваха, но определено изпитаха доста емоции. За участничките бяха подготвени различни мисии, а зрителите можеха да дават своя вот за любимата си участничка чрез смс-и.

Няколко от най-красивите и най-атрактивните момичета от двореца дадоха специално интервю за читателите на списание VIP . Боряна, Адриана и Велина описаха своите преживявания и нещата, с които ще запомнят това различно участие в „Мис България”.

Боряна Назърова говори пред читателите на списание VIP

Боряна Назърова завърши на 8-мо място в Мис България 2013

20-годишната Боряна Назърова от Казанлък достойно се бори за най-тежката корона и успя да завоюва 8-то място в конкурса. Красавицата от града на розите печели почетното второ място в конкурса „Царица Роза 2011”. Освен това умее да рисува и мечтае да учи актьорско майсторство.

Ето какво сподели тя, в интервю за списание VIP.

Здравей, Боряна. Благодарим за времето, което отделяш на читателите на списание VIP. Как се чувстваш след тези няколко седмици в двореца? Липсва ли ти?
Здравейте и аз ви благодаря за вниманието. Определено не ми липсва „двореца“, само някои хора от там. Чувствам се прекрасно, че целия този цирков спектакъл свърши.

Ти определено беше едно от най-красивите момичета, но и едно от най-различните. Кои според теб са качествата, които те отличаваха от останалите претендентки и които те задържаха в двореца до самия финал?

Не съм различна! Различна ме показаха те, още в началото, когато изградиха в аудиторията образа ми на мъжко момиче, което самата аз споменах във визитката ми, но защото редакторите изискаха това от мен, след което се постараха да извадят кадри от „замъка“, които да изградят само такова мнение за мен, гледах няколко епизода и попаднах на доста монтирани кадри…

Боряна Назърова от Мис България с интервю за списание VIP

Боряна Назърова за двореца на миските

Тъй като знаем, че обичаш и умееш да рисуваш, ако трябваше да нарисуваш преживяването си в този реалити конкурс, какви цветове би използвала и защо?

Лилаво, защото всичко там беше лилаво. Бих използвала всички цветове защото там изживях всички положителни и отрицателни чувства, но бих оставила много бели петна по платното, празни места, както имаше и празнини в продукцията.

След като си вече навън, може би си прочела или чула доста неща за себе си и за твоето участие. Кое е най-странното или най-забавното от тях?

Прочетох няколко неща, че съм лесбийка, транссексуална, мъжкарана… Не съм, аз съм жена, харесвам мъже!!!

Как ще продължи животът на Боряна извън двореца, в реалността? Имаш ли вече планове и какви?

Имам желания и амбиции, но не знам как ще се развие. Искам да се занимавам с шоубизнес, филмови продукции и модни изяви, но какво ще ми поднесе съдбата не зная. Иначе и аз работя по въпроса с развитието ми.

Благодарим ти отново, пожелаваме ти успехи и щастие. Пожелай и ти нещо на нашите читатели.

Пожелавам им да бъдат себе си, да бъдат искрени и да не се страхуват от това. Емоциите, страховете ни, амбициите ни, те ни правят хора.

Освен Боряна, специално за нашите читатели, 18-годишната „Мис Югозападна България“ Велина също разказа за своите преживявания в двореца. Красавицата от Сандански стана „Мис BLife 2013”, избрана от читателите на светския сайт, а също така гордо си спечели 5-то място  в „Мис България 2013”.

За себе си Велина твърди, че е комуникативна и разбираща.

Здравей, Велина, ти бе една от най-харесваните участнички в тазгодишния реалити формат на конкурса „Мис България”. Много малко не ти достигна до короната, но бе във финалната петица. Сподели ни, какво според теб ти даде и какво ти взе участието в този конкурс?                                                                                     

Здравейте! Аз се чувствам като победител и нося най-важната корона в живота си – обичта на семейството и приятелите ми, които се гордеят с мен, с това, че не се поддадох на нито една провокация и ме подкрепят. Влизането ми в двореца бе едно голямо предизвикателство за мен ,на което аз издържах и мога да твърдя, че се чувствам пораснала и научила много неща, като например, че животът не е розов и че дори принцесите не са перфектни.

Велина от Мис България 2013 даде интервю за Списание VIP

Една от най-харесваните участнички на Мис България 2013 – Велина

Ще ни опишеш ли с няколко думи твоето преживяване в двореца?

За мен това бе едно голямо приключение с много емоции.

Какво мислиш за останалите момичета? Би ли искала да поддържаш връзка с някои от тях и с кои?

Мисля, че успях да намеря тема за разговор с всяка една от участничките, бях приятелски настроена към всички и си оставам само с добри чувства към тях. Но безпорно най-близки ми станаха близначките и Ингрид. Веднага след като слязох от сцената и си получих телефоните, се чух с Моника и Вероника, защото наистина ми беше доста тежко след тяхното излизане.

Кои според теб са качествата, които те отличаваха от другите участнички и заради които би била достойна носителка на короната?                                                                          

Въпреки че в предаването се опитаха да ме провокират по какви ли не начини, за разлика от повечето момичета, аз не се поддадох на това и запазих тихия тон и цензурните думи. Имаше доста достойни момичета според мен, а за себе си мога дакажа,че важна е не само външната красота, но и вътрешната! И аз мисля, че притежавам и двете.

Какво ти предстои оттук нататък, имаш ли някакви планове, мечти, цели?                                                                                                                                            

След излизането ми от двореца, продължавам с реалността и от есента се отдавам изцяло на висшето ми образование като журналист, както и с уроците по актьорско майсторство. От скоро се запалих по актьорската игра, след като полудях по наш български филм. Общо взето ще се отдам на учене и изкуство с цел да се развия в тези две области. До есента обаче имам още малко време и мисля да си подаря една заслужена почивка на някое интересно място.

Мис България 2013 – всичко красиво си има своя край

Велина и излизането и от двореца.

Благодарим ти много за отделеното време. Поздравяваме те за прекрасното представяне и ти желаем много успехи!       

Много благодаря и аз. Желая ви всичко най-хубаво!

Последна, но съвсем не на последно място, на нашите въпроси отговори красивата Адриана, която бе една от главните фаворитки за короната на „Мис България 2013“.  Очарователната 23-годишна софиянка, заслужено бе избрана на почетното четвърто място. Ади се гордее със своята състрадателност и милосърдие и би искала да работи за промяна в Закона за осиновяването на деца. Ето какво още сподели тя…

Здравей, Ади. Много се радваме, че прие да отговориш на нашите въпроси. Поздравяваме те за прекрасното представяне. Как се чувстваш вече извън двореца. Къде е по-хубаво там или навън?

Здравейте, благодаря за милите думи. Чувствам се прекрасно, чувствам се щастлива и обичана. Навън е по-хубаво разбира се, защото съм с роднините и приятелите си и водя нормалния си начин на живот, но аз и в двореца се чувствах добре и се разбирах като цяло с всички, което за мен е важно. В двореца изпитах много смесени чувства и престоят ми там си беше един вид изпитание.

С какви спомени ще останеш от участието си в този реалити формат на „Мис България”? Хубавите или лошите моменти бяха повече за теб ?                     

Определено хубавите моменти бяха повече, защото се опитвах да гледам позитивно на всичко случващо се. Спомените, които ще ми останат за цял живот са наистина вълнуващи и изпълнени със смях, предизвикателства и малко сълзи… престоят ми в двореца и участието ми във формата мисля бяха положителни за мен.

Какво мислиш за другите участнички, как ти се сториха като характери, поведение? Би ли била приятелка с някои от тях сега и с кои?                                                                              

Създадох искрено приятелство с някои от момичетата и ще поддържаме връзка и занапред със сигурност. По-голямата част от тях ги чувствам близки – Джулия, Нанси, Боряна, Франсин, Миглена …всички ги харесвам наистина.

Ти стигна до самия финал, но съвсем малко не ти достигна да сложиш короната на главата си. Съжаляваш ли за това и защо мислиш, че не успя да победиш?                                   

Ади от Мис България даде интервю пред Списание VIP

Ади от Мис България 2013

По никакъв начин не съжалявам, напротив, щастлива съм от представянето си и намирам подкрепа и любов в лицето на много хора, за което им благодаря. Радвам се за Нанси, Джули и Дани и те го заслужават. Както обичам да казвам “всяко зло за добро“ . Мисля, че щом короната не е на моята глава то значи просто не е за мен, не страдам и не ми е тъжно…напротив, радвам се че стигнах до финала и преживях всички тези емоции. Хората са казали „Щом една врата се затваря, други две се отварят“ … надявам се да е така.

Кои са твоите качества, които смяташ, че те отличаваха от останалите момичета и които ти помогнаха да останеш до края?                                                                                                  

През цялото време бях себе си и гледах позитивно , за мен беше важно да се разбираме и да живеем в хармония, запазих спокойствие и се опитвах да сплотявам и успокоявам момичетата, ако се налагаше. Мисля, че се справях добре в мисиите и бях усмихната.

Мислиш ли, че участието в такъв конкурс може би те е научило на нещо и какво е то?                                                                                                                                                           

Участието ми в конкурса ме научи да се справям с доста изпитания, да живея с доста хора под един покрив и да се съобразявам с тях, научи ме на това да “очаквам неочакваното“ и да запазвам спокойствие…даде ми повече вяра и увереност.

Ще споделиш ли какви са ти плановете оттук нататък, как ще продължи живота на едно младо, красиво момиче след двореца?                                                                                       

Планове имам доста… първо ще отида на морето да си почина и да се позабавлявам.. Септември месец започвам отново да уча в университет след няколко години прекъсване – приета съм в специалност детска педагогика, точно това исках. Надявам се да се развивам добре като гримьор, защото това е професията, към която се насочих след като приключих с летенето… и отново започвам с уроците по танци ,което е най-голямата ми страст …а след време мога да отворя и школа за деца , защо пък не.

Благодарим ти за интервюто. Пожелаваме ти много успехи и само хубави моменти. Ако може, пожелай нещо на читателите на списание VIP.                                                                           

На читателите на списание VIP искам да пожелая да следват мечтите си, да са влюбени, обичани и обичащи, здрави и много усмихнати и незабравими моменти от вече отиващото си лято.

Етикети:

За автора

Надежда Георгиева

Аз съм Надежда Георгиева, на 24 години. Завършила съм спец. Маркетинг и Мениджмънт, а в момента съм последна година Журналистика. Обичам да пиша за нещата от живота, които вълнуват всички и от известно време се занимавам с писане на авторски текстове и превод на статии. Аз съм общителна, усмихната, позитивна и много упорита личност. Вярвам, че човек може да постигне всичко, което иска стига да се зареди с достатъчно сили, вяра и търпение. Много искам да се реализирам в сферата на журналистика и ПР, и някой ден да бъда част от голяма медия.