Мистериозното Ferrari с централно разположен двигател

Нека спекулациите започнат... СЕГА!

09.01.2017

Появи се ново мистериозно Ferrari. Колата е с V12, но не е Laferrari и не е в 488 купе. И така започнаха големите спекулации относно новото бижу на италианската компания. Напоследък стана модерно феновете на Ferrari да си поръчват специални автомобили, съобразени с техните индивидуални нужди почти без никакво значение какво точно искат. Важното е да могат да си го позволят… Наскоро например видяхме специална кола базирана на F12tdf с ексклузивна и уникална визия, която е единствена по-рода си до този момент. Преди по-малко от месец от Ferrari официално вдигнаха и покривалото върху специалното J50.

Мистериозното Ferrari с централно разположен двигател…

Най-вероятно подобен е случаят и на “Greg 23” от Ferrari Chat, който пусна снимки за своята поръчка. Изображенията, които той показа в социалната мрежа Instagram загатват за кола приличаща на 458 скрита под изискано червено покривало носещо гордо емблемата на Ferrari. Знаейки за страхотната колекция на Грег наистина може да е всичко…

Мистериозното Ferrari с централно разположен двигател

Мистериозното Ferrari на Грег…

По думите на Грег може да разберем, че специалното Ferrari притежава V12 двигател. Щом агрегата не е разположен в купе от 488 остава да предположим, че от италианците са създали изключително сериозна версия на 458. От снимките може да разберем, че автомобила притежава къса предница и дълга задница, което издава, че е разположен централно задвижващ агрегат. На една от снимките се виждат състезателни закопчалки на капака, матово-черна боя и форми силно наподобяващи за дизайна на 458.

Ново Ferrari с централно разположен двигател

Състезателните закопчалки на капака на новото мистериозно Ферари

Специално създаденото SP12 EC на Ерик Клептън бе базирано на 458 и се спекулираше, че може да получи V12, но в крайна сметка бе разкрито с оригиналния 4.5-литров V8 агрегат.

Вижте още: Ferrari F12 Tour de France

Тук обаче щастливият собственик твърди, че говорим за V12 побран в „малко“ Ferrari, очевидно в средата, точно зад седалките, което ни води до мисълта, че може да е състезателно Ferrari! Надяваме се мистериозното Ferrari да бъде разкрито съвсем скоро, защото определено ще е нещо изящно!

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването