Митове и истини за успеха

Безплатна лекция във Варна

22.10.2015

Какво си представяте, когато чуете думата „успял“? Пари, коли, къщи с басейни….и безгрижен живот? Някой все още може би има такава представа за успеха, но в общия случай, гореспоменатите облаги не са общовалидно измерение за успеха.

Какво всъщност означава да си успял и кои са митовете и истините по този въпрос, ще разкаже Галин Желязков, в една безплатна лекция/среща във Варна.

Митове и истини за успеха  – безплатна лекция във Варна, “Вдъхновение за младежта”

На 26.10.2015 г. от 19:00ч., в Beehive Co-Working Space ( Бул. “Ген.Колев“ 54, ет.6) ще се проведе лекция на тема „Митове и истини за успеха“. Събитието е част от инициативата “Вдъхновение за младежта”, която се реализира със съдействието на Дирекция “Младежки дейности и образование”-Община Варна, в подкрепа на титлата “Варна – Европейска младежка столица 2017”. В рамките на три месеца (от септември до ноември, 2015) сдружение “Споделено работно място” провежда единайсет безплатни лекции за мотивация и личностно развитие, насочени към младежите от 16 до 29-годишна възраст.

По време на събитието ще бъде обсъдено какви очаквания имат младите хора след завършване на висше образование и до каква степен те са релевантни на придобитите знания и умения, както и на икономическата ситуация в страната. Лекцията цели да даде насоки на младежите за първите стъпки в желаната от тях сфера на развитие – начало на кариерата или собствен бизнес.

Лектор е Галин Желязков. Той е сериен предприемач в технологичния сектор. Завършва бакалавърска степен по Софтуерно Инженерство и Мениджмънт в Гьотеборгския Университет, Швейцария, а по-късно и магистърска степен по Глобален иновационен мениджмънт в Университета Стратклайд, Шотландия. Има втора специализация по Предприемачество и Иновации от Университета Суинбърн, Австралия. Галин е убеден, че човек тежи най-добре на мястото, където е роден. Чрез обучения и обмен на контакти, той помага на младите да започнат да създават собствен бизнес. От 2008 г. е технически директор на 158 ООД, а през 2012 г. става изпълнителен директор на основаната от него компания GoFreight Holdings P/L. В момента развива успешно серия автокина на територията на страната.

Източник: Beehive

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.