Младите успели българи

„Младите успели българи“ своеобразно представя и иновация, която предоставя нови възможности за реализация

12.04.2013

Кой каза, че в България успехът е невъзможен!? Кой твърди, че младежта е обречена на провал, на родна територия? Да, всички знаем колко много трудности съпътстват ежедневието ни и как всеки нов ден е една своеобразна борба, но въпреки това, много млади наши сънародници не спират да следват мечтите си и правят всичко възможно те да се осъществят не в някое отдалечено кътче на света, а именно тук – в България! Екипът на Списание VIP, заедно с любезното съдействие на уеб сайт „Успелите българи”, Ви представя и акцентира на две нови рубрики „Аз мога в България” и „Младите успели българи”, в които мечтите са не само блян, а се превръщат в реалност, благодарение на ентусиазъм, труд и упорство.

Представяме ви Младите успели българи

Екипът на Списание VIP стартира своята рубрика „Аз мога в България”, вдъхновен именно от непримиримостта на млади българи, които не се отказват и продължават да работят усилено, за да постигнат целите си, без значение в каква сфера на живота са те – спорт, музика, мода, икономика или журналистика. Разкрива се не широко известната американска мечта, а напротив – ставаме свидетели на Българската мечта – как млади хора живеят и творят в родината си, успяват да поднесат на широка аудитория възгледите си и се чувстват щастливи и оценени.

Младите успели българи

Как да изградим по-добро бъдеще в България?

Всеизвестен факт е, че през годините, стотици българи са прославили страната ни в чужбина, благодарение на постиженията си, било научни или спортни. Списание VIP и социалната инициатива на уеб сайт „Младите успели българи“ Ви представят историите на техните последователи, такива, каквито са – изпълнени с трудности, но еквивалент на успеха. Защото в България реализацията не е невъзможна и те ще Ви го докажат!

Борете се за целите си. Докажете, че може в България!

С борба и воля може да постигнем целите си. Дори и в България!

„Младите успели българи“ своеобразно представя и иновация, която предоставя нови възможности за реализация. „Пазар на таланти“ е рубрика, която завърта нещата от света на бизнеса на сто и осемдесет градуса. Всеизвестни на всички са сайтовете за работа, където всеки може да кандидатства по-определена обява и при добре стекли се обстоятелства, да бъде назначен на дадена позиция. Е, тук не е така! Тук млади талантливи и перспективни българи споделят биографиите си онлайн, с тeхните качества и предимства, като работодателят може на място да прецени кой от всички в рубриката отговаря, до най-голяма степен, на изискванията му. Без излишно протакане и чакане! Тук не Вие кандидатствате за работа, а тези, които я предлагат директно се свързват с Вас, в зависимост от Вашите умения! Добре измислено и перспективно, а? Как мислите?

Младите успели българи

Когато има желание, има и начин, всичко друго са оправдания“.

Факт е, че в България животът е низ от проблеми и трудности. Факт е обаче също, че невъзможни неща няма! Както народът е казал мъдро „Когато има желание, има и начин, всичко друго са оправдания“. Историите на тези млади българи, разказани в „Младите успели българи“ и „Аз мога в България“ доказват точно това – имаме ли ентусиазъм, нищо не може да ни спре! Уверете се сами. А Вие преследвате ли мечтите си?

Не пропускайте й “Бъдещето сега или 5 причини за инвестиция в България”

Етикети:

За автора

Георги Кърчев

Здравейте. Казвам се Георги Кърчев и съм студент в Икономически Университет Варна. Занимавам се с изготвяне на информационни материали, като любимата ми област за развитие са Връзките с обществеността. В свободното си време се занимавам с музика и изобразително изкуство. Обичам да пиша на всякакви теми, които влияят на даден аспект от живота ми - спорт, икономика, чисто човешки отношения. Смятам, че непостижими цели няма, стига да има желание за развитие. На мнение съм, че въпреки трудностите, в България не е невъзможно да се създаде успешен бизнес и съответно нормален начин за живот, стига хората да променят начина си на мислене от негативен на конструктивен.