Модерни дамски чанти за всяка жена

Няколко предложения...

26.11.2015

В днешно време всяка една жена има нужда от дамска чанта, защото в нея може да побере всичките си нужди – телефон, портмоне, освежаващи кърпички, документи и др. Дамска чанта може да се носи и като аксесоар към облеклото, но повечето случаи дамските чанти просто са неизменна част от всяка една жена или млада дама. Въпрос на предназначение и вкус е какъв вид ще се предпочетат най-много. Като започнем от малка тип портмоне, голяма тип пазарска торба, строго официална, строго елегантна, етно, класическа и много други видове.

Дамските чанти определено са един не стихващ бизнес, поради голямата слабост, които са те за всяка една жена. Те се превръщат в един скрит сейф, в който жените крият своята същност. Голяма част от мъжете винаги се чудят какво носи една жена в своята чанта и са любопитни да узнаят. Според проучване на малка мъжка извадка за това какво най-често носят жените в своите чанти, проучването показа следното:

– Телефон;
– Портмоне;
– Гримове;
– Документи;
– Лютив спрей;
– Подарък за роднина.

Все пак, когато жените избират своите дамски чанти е добре да ги съобразяват с облеклото си. Тук говорим не само за цветове, но й за самия вид и стил. Когато всичко е съчетано правилно и стайлингът на дамата е изящен, това повдига нейното самочувствие и я кара да се чувства добре и желана.

Вижте още: Мода, но по джоба

Ето и нашите предложения за модерни дамски чанти, които са подходящи за всяка една жена

Големите дамски чанти отново са хит през 2015

Модерни дамски чанти за всеки сезон

Сезон пролет – лято 2015

Модни тенденции за пролетта на 2016

Всяка жена харесва модерната дамска чанта

Модни тенденции при дамските чанти за 2016 година

Пододящи дамски чанти за сезон есен – зима 2016

Модерни дамски чанти за всеки сезон

Моден тренд: есен/зима 2016

Моден тренд за сезон пролет – лято 2016

Всяка жена си пада по модерните дамски чанти

Тенденции при дамските чанти за лято 2016

Онлайн пазаруване

Пазаруването на дамски чанти по интернет е тотален хит през последните години. Там дамите имат по-голям избор и могат да се „победят“ по стил и конкуренция. Както добре знаем жените обичат често да се състезават в това, коя има по-скъп и стилен аксесоар. Дамските чанти определено са мерило за надмощие сред нежния пол. В повечето случаи при пазаруването по интернет имате възможност да върнете своята чанта, ако не отговаря на снимките, по които сте я избрала, така че скъпи дами не се притеснявайте да преровите интернет пространството, докато откриете новият си секси аксесоар.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването