Модерни и секси със сини панталони тази есен

10.11.2013

Модерни и секси със сини панталони тази есен Знаете ли, че дамските панталони през миналия век са предизвиквали възмущение в обществото? Днес те вече са неотменна, стилна и женствена, а понякога интригуваща част от дамския гардероб, която непрекъснато търпи развитие и се предлага във все нови и нови варианти. Тенденциите за есента на 2013 година са доказателство за това.

Монохромните цветове, обичайни за хладните дни, определят модните тенденции. Водещи са всички цветове на синьо – от небесно, до тъмно, ултрамарин, аметист, корал и бордо. Нюансите на горчица, лимон и нежните пастелни тонове, остават на заден план. Сред щампите най-популярни са каретата и линиите, изглеждащи красиво върху черни тесни панталони, например. Актуални са и кожените панталони, обичани от почитателките на модата. Моделите от латексови или метализирани тъкани им осигуряват стилен и интересен образ.

Модерни и секси със сини панталони тази есен Различни са моделите и дължините на есенните панталони. Панталоните тръби, както и свободните, в мъжки стил модели, са особено актуални. Модни са и типа клош, източни шалвари, панталони с висока талия, подходяща и удобна за есенните хладни дни. Тесните скъсени панталони, подходящи за дами с идеални пропорции, са представени в няколко варианта. Предлагат се и по-широки скъсени модели, които ще накарат по-пълните жени да се чувстват стилни. Заслужават внимание и панталоните тип банан, но в нови вариации – разширени горе и стеснени, заострени надолу. Бричовете пък, пъхнати в ботуши, не предполагат токчета. Може да ги носите с яке.

С какво да носим есенните панталони? Няма ограничения. Те могат да се комбинират с всякакви дрехи от гардероба – блуза, сако, риза, пуловер, подходящи тениски, дори рокли – нова тенденция в съвременната мода. Ансамбъл, който беше забелязан още миналата година. Могат да се съчетаят панталони в спокойни, изчистени, неутрални тонове с обикновени, но цветни риза или поло или блуза с дълъг ръкав в контрастен цвят. Върху тях може да сложите сако или яке в мъжки стил.

Следете за модните тенденции, но не забравяйте, че съвременната секси и модна жена създава сама своя стил.

Гост автор: Павел Джунев

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването