За лятото и шапките

Задължителни и по-красиви от всякога, това са шапките на лято 2016

06.06.2016

От не толкова важен аксесоар, шапките успяха да си завоюват почетно място в гардероба на модните фенки. Днес те са повече от прекрасни, много секси и често наподобяващи истински бижута.

Кои са шапките, които могат да ви преобразят и направят център на внимание това лято?

Шапка с козирка и камъни – рапърските шапки отдавна прескочиха модните ограничения и се превърнаха в любимо допълнение към външния вид на момичетата. Обкичените с разноцветни кристали и камъни шапки с големи козирки, които закриват част от лицето са атрактивни, ултрамодерни и неизменно много желани от почитателите на модата. Носете ги с тениска, къси панталонки, скъсани дънки и яркочервени устни. Това е достатъчно, за да приковете мъжкото внимание.

Модерните шапки през 2016

Шапка с козирка и камъчета

Шапка с надписи – те носят не само моден шик, но и успешно допълват стила „бойфренд”. Освен това в тях се крият послания. Не можете да ги подминете, особено ако държите да информирате околните за своя начин на живот и поглед към света. Често нецензурни или смели думи, цели фрази или цитати от песни, изписани на тях, илюстрират съвременното поколение, което живее на бързи обороти и афишира своите статуси не само в социалните мрежи.

Вижте още: Модерни дамски чанти за всяка жена

За лятото и шапките

Шапка с надпис

Романтични шапки – За къде без тях?! Лятото неизменно се свързва с плажната мода, а голяма част от дамите прекарват жегите именно на плажа. За да предпазите кожата на лицето си и да придадете завършеност на външния си вид, докато пиете фрапе на морския бряг, вие трябва да носите красива шапка с периферия.

За лятото и шапките

Романтична шапка за плаж

Създадена за нежните романтички, носеща значителна доза ретро носталгия и безспорна елегантност, това е шапката за дамите, които искат да изглеждат интересни и загадъчни.

Важно е да изберете шапка, която ви е по мярка и се съчетава успешно с чанта, чехли или парео. Потърсете аксесоари за шапка, които могат да допълнят вашата придобивка и да й придадат индивидуалност.

Гост автор: Анелия Георгиева

Етикети:

За автора

Списание VIP