Модна линия само за ниски мъже – кой измисля това?

25.10.2013

Модна линия само за ниски мъже - кой измисля това

Колко често ви се е случвало, дрехите в магазините да са вашият размер, но да не ви пасват добре. Ако сте невероятно стандартни, като телосложение, тогава най-вероятно сте нямали този проблем. Но по-голямата част от човечеството за съжаление или не, не е “по калъп”. Което ни води до следната дилема – дали да си вземем тези невероятни дънки и да ги дадем на шивач да ги преправи или да потърсим нещо, което би ни стояло по-добре. Или третият вариант – да си поръчваме дрехи, изготвени по нашите мерки. Е да, звучи прекрасно, но не много хора могат да си го позволят.

Модна линия само за ниски мъже - кой измисля това

Така започва историята и на Питър Манинг, висок около 165см., преживяващ трудностите на това да си намери дрехи по мярка.

За него създаването на линията за ниски мъже и като цяло на компанията, е било голяма мечта. След като е изстрадал всички комплекси, свързани с ръста, той намира начин да ги преодолее и да помогне и на другите като него.

 

 

 

Създава бранда PETER MANNING/FIVE EIGHT NEW YORK, за даде шанс на ниските мъже, да се обличат с дрехи по размер и съответно да не се чувстват толкова комплексирани.

 

Модна линия само за ниски мъже - кой измисля това

Мечтата става реалност с онлайн магазин, който реализира продажби във всички 50 щата в САЩ и няколко други държави. Всеки може добре да прецени дрехата за себе си, като разгледа детайлната страница с описание на размерите. Засега бизнесът е само онлайн, но в най-скоро време Манинг планира отварянето на магазин, където клиентите ще могат да се докоснат до перфекционизма на дрехата, преди да я закупят.

 

 

 

 

 

Мечтите се сбъдват, когато работите за тях!

Автор: Виолета Петрова
Източник: petermanningnyc.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.