Модни попадения, с които ще запомним изминалото лято

Колкото и замалко да ни се стори, то успя да внесе модни хитове

04.09.2014

Колкото и да обичаме есента, с всички нейни цветове и аромати, няма как да не ни липсва всичко свързано с топлия сезон. Както всяко едно лято и това си замина неусетно. Колкото и замалко да ни се стори, то успя да внесе модни хитове, които останаха запомнящи се.

Ето и някои модни попадения, с които ще запомним лято 2014.

Ярки устни – каквото и да облечете, от бял потник до най-лъскавата рокля, червилото е неизменен аксесоар, който подчертава перфектния летен загар и прави лицето ви запомнящо се. Сочна праскова, ягодово червено или пък бонбонено розово, са цветовете на лято 2014. Нека не забравяме и омбре устните, които са изключително интересни и лесни за правене.

Вижте още: Домашни летни съвети за красива кожа

Модни попадения, с които ще запомним изминалото лято

Ярките устни бяха едно от модни попадения на изминалото лято

Слънчеви очила Ray Ban – няма момиче или момче в социалните мрежи, което да не си е закупило хита на лято 2014, цветните лещи на Ray Ban. Авиаторските очила са перфектен аксесоар за почти всяко едно лице, без значение от формата му. Казваме им довиждане, до следващото лято, когато нека не се лъжем, отново ще са на мода.

Ще запомним изминалото лято с доминацията на Ray Ban

Слънчевите очила на Ray Ban бяха хит през изминалото лято

Цветни венци / Плитки и Тюрбани – жени от цял свят бяха завладени именно от тази мода. Цветята в косите не са нещо ново. Те датират от векове назад. Начинът, по който се носят сега е уникален и прави всяка една обикновена прическа, специална. Ако искате да сте интересни и забележими, възползвайте се от този аксесоар през оставащите летни дни.

Цветните венци бяха някой от модните попадения на изминалото лято

Цветните венци и плитките са някои от модните тенденции на изминалото лято

Небрежен кок – най-непретинциозната прическа за това лято. Единственото, което трябва да направите е да срешете косата си на път и да вържете полуопашка, в най-долната част на главата. Може да доокрасите тази лесна прическа с два начупени, с преса кичури. Съчетано с блуза или рокля с гол гръб, ще оберете точките.

Небрежният кок е сред модните тенденции за лято 2014

Небрежният кок е сред модните попадения на лято 2014

Коса на път – повечето звезди в България избраха този тип прическа за родните барове или плажно парти край морето. Права или къдрава, изборът е ваш, само не забравяйте, че тази прическа си отива с някои от по-горните аксесоари, като диадема с цветя или плитка през челото.

Вижте още: Desert styling – модерни летни визии

Деним шорти с висока талия – няма нищо по-секси от добре оформено дупе. Дори и да не е в перфектно състояние, деним шортите с висока талия стоят чудесно на всички. Със сигурност тази мода ще продължи и през зимата.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.