Модни съвети за дамите

Как да изглеждате високи и слаби...

19.12.2017

Днешната статия ще бъде за всички дами, които искат да знаят тайните на стройната фигура. Няма да даваме идеи за отслабване, а по-скоро модни трикове, за това какви дрехи и обувки да носите, за да изглеждате по-високи и слаби.

Модни съвети за това какви дрехи и обувки да носят дамите

1. Заложете на дрехи с висока талия. Тя издължава силуета и привлича погледите върху кръста, като по-назад остават другите части от тялото. Особено актуалните за този сезон поли и панталони с висока талия ще бъдат във ваш плюс.

2. Обувките в телесен цвят са другият скрит трик на модата. Защо? Те създават една оптична илюзия за височина, като правят краката да изглеждат по-слаби и фини. Ако изберете сандали на платформа или обувка на тънък ток, нека те бъдат в телесен цвят, и ще видите, че ефектът е поразителен.

Модни съвети за дамите

Какво трябва да има в гардероба си всяка една дама

3. Ако сте фенове на мини дължините, то тогава задължително трябва да комбинирате с високи обувки и блуза или топ със затворено деколте.

4. Вертикални райета. Да, те са правилните елементи във всяка една дреха. Те са най-често предпочитаните от модните стилисти, когато е необходимо да се създаде височина на тялото.

5. Носете дрехи с по-малко цветове по тях. Колкото по-изчистени са полите, панталоните, роклите ви, толкова по-лесно се възприема силуетът ви и за очите няма цветно разделяне на горна от долна част на тялото. Най-подходящи за сезона са гащеризоните.

6. V-образно деколте. Отнася се за всички видове дрехи – ризи, топове, рокли. Този тип деколте е загадъчно и секси. То помага да се възприеме горната част на тялото като доста по-издължена.

7. Подходяща прическа и аксесоари. Не на последно място по важност споменаваме и косата. Ако тя е пусната, жената винаги изглежда по-ниска. Ако й придадете повече обем с тупиране, това вече „работи“ във ваша полза. Избирайте чанти с дълги дръжки, колиета с големи висулки.

Етикети:

За автора

Списание VIP