Moët & Chandon с нова колекция

02.02.2014

Moët & Chandon с нова колекцияЗА МЕСЕЦА НА ЛЮБОВТА MOËT & CHANDON ПРЕДСТАВЯ КОЛЕКЦИЯТА СИ „ШАМПАНСКО ЗА ДВАМА“!

Вече почти три века Moët & Chandon е световна икона, символ на стила и успеха. За да отбележи по традиция периода около деня на Свети Валентин, Moët & Chandon представя своя празнична колекция с изкусителното розово шампанско Moët Rosé Impérial. Тази година колекцията е вдъхновена от една от емблемите на Moët & Chandon – черната връзка, която украсява гърлото на бутилката и е неизменна част от стилната и бляскава визия на марката вече повече от 125 години. Колекцията на Moët Rosé Impérial през 2014 „Шампанско за двама“ почита легендарната черна връзка, както и най-съкровените връзки, които свързват двама влюбени.

Колекцията „Шампанско за двама“ ще добави допълнителна романтична нотка, за да споделите любовта си със стил.

КОЛЕКЦИЯТА 

Успехът е въпрос на стил за Moët & Chandon, а черната връзка около гърлото на бутилката напомня на бляскав смокинг на червения килим. Тази визия перфектно пасва на шампанското, което е безусловен символ луксозните празненства и синоним на успех и блясък.

“Колекцията „Шампанско за двама“е последният шедьовър от колекцията на Moët Rosé Impérial,” каза Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. “Тя свързва не само двама души, които споделят магията на Moët Rosé Impérial: тя символизира връзката, която обединява няколко вековната история и традиции в постигането на съвършено качество с днешния модерен свят, както и връзката на Moët & Chandon с почитателите на розово шампанско в целия свят.”

ШАМПАНСКО ЗА ДВАМА „на чаша“

Като непреходен символ на марката, черната връзка на Moët & Chandon е пресъздадена като елегантен ритуал, поразителна скулптура с две кристални чаши… за да се насладите на изкусителното Moët Rosé в избрани барове и ресторанти.

Moët & Chandon с нова колекция

ШАМПАНСКО ЗА ДВАМА „с две чаши“

Вълнуващ и артистичен подарък, специалното празнично сандъче е щедър жест към любим човек. То включва елегантна стойка за две кристални чаши, вдъхновена от черната лента, която украсява гърлото на бутилката шампанско, бутилка Moët Rosé Impérial от 750 мл, както и специална книжка, за да персонализирате вашата бутилка.

Moët & Chandon с нова колекция

ШАМПАНСКО ЗА ДВАМА „в чилър“

Елегантна и подканваща, специалната метална кутия/чилър е очарователен подарък който очаква вашите най-близки хора.  Кутията съдържа бутилка Moët Rosé Impérial от 750 мл и запазва шампанското изстудено до два часа.

Moët & Chandon с нова колекция

ШАМПАНСКО ЗА ДВАМА „в кутия“

Елегантна и изискана, празничната кутия е задължителен подарък за специален човек и идеална опаковка на изкусителното  Moët Rosé Impérial.

Moët & Chandon с нова колекция

MOËT ROSÉ IMPÉRIAL FACEBOOK апликация: свържете се с хората, които обичате!

През февруари можете да откриете Moët Rosé Impérial по нов начин чрез фейсбук апликация, която ще ви позволи да се свържете с вашите приятели и любими хора.  (https://www.facebook.com/MoetBulgaria). С приложението ще можете да създадете електронна покана за среща с Moët Rosé Impérial и да я изпратите на вашите приятели. Изберете вашето любимо място за Moët Rosé Impérial, изберете дата и час, и изпратете веднага вашата покана. Добавете доза блясък за Денят на Свети Валентин или за друг специален повод. Наздраве!

Докато празнувате, оставете въображението ви да се развихри и запечатайте на снимка вашия празничен момент с  Moët Rosé Impérial и с празничната колекция „Шампанско за двама“. Покажете вашата версия и тълкуване на иконичната черна връзка, която обгръща гърлото на бутилката Moët & Chandon. Споделете с нас вашите снимки с Moët Rosé и ще можете да участвате в нашият фото конкурс и да спечелите VIP вечер за двама в моден нощен клуб.

Украсете вашите снимки с приложението на Moët Rosé Impérial. Уловете вашите празнични моменти в снимка, украсете я с бляскави елементи или с вашето ръкописно послание и я споделете с вашите приятели. Свалете приложението от тук: Moët Rosé приложение за iPhone

MOËT ROSÉ – ДРЪЗКА И ИСКРЯЩА РОЗОВА ЧУВСТВЕНОСТ

Moët Rosé Impérial е спонтанно и искрящо шампанско. Бляскав израз на стила на Moët & Chandon, Rosé Impérial се отличава със своя ярък плодов аромат, изкусителен вкус и елегантна зрялост. Искрящият розов цвят с кехлибарени оттенъци преминава в пленителен аромат: интензивен букет от червени плодове (диви ягоди, малини и череши), цветни нюанси на роза и едва уловима лютива нотка. Изразителният вкус на  Moët Rosé Impérial съчетава интензивност и мекота: сочният отличителен и интензивен вкус на червени плодове, свежият и плътен вкус на праскова, комбинирани с лека свежа нотка на мента.

За Moët & Chandon

Moët & Chandon е шампанското на блясъка и успеха още от 1743 година. Известно със своите постижения и новаторски начинания и ритуали, Moët & Chandon споделя магията на шампанското с целия свят. Синоним на най-почитаните традиции и най-модерните удоволствия, Moët & Chandon отбелязва най-триумфалните моменти в живота с величие и щедрост вече почти 270 години.

www.moet.com

www.facebook.com/moetbulgaria

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването