Mojito Bars – The World Is Mine

Mojito Bars - The World Is Mine

Топлото време неизменно ни напомня за море, плаж, забавления, коктейли и хубава музика. Тук е моментът да Ви пуснем, новия Mojito микс за свободно теглене. За по – малко от година нашите сетове, са се превърнали в доминиращи. Те са тези, които диктуват и създават тенденциите в жанра. Да, това е факт, благодарение на Вас, завладяните Mojito меломани. След изключително успешната поредица „Hot & Cool vocals” (едно от най – коментираните събития в музикалните среди от изминалата година и началото на 2013г. – с юбилейния микс за поредицата „Mojito Bars – Nothing Without Me(Hot & Cool Vocals CD10)”, продължаване с нова тема  „Hot vocals& Cool sound”. Изключителната поредица включва уникални вокали и съдържа едни от най – добрите house тракове, издадени през последните 10 години. Разбира се, не липсват и новите парчета, няма как да пропуснем “DJ Tarkan – Sad Story”, “Mojito Bars – Angel (Hot Vocals & Cool Sound CD1)”, едни от най – вълнуващите  и различни миксове за тази година. Това са парчета, които имат собствено име и то е тематично, що се отнася до селекцията и подбора на тракове. Почти всеки един от сетовете се изпълнява от най – добрите BG DJ – и и продуценти (Andrez и Double D, Andro V, Aiho, Pacho B, Pepo I, и не на последно място Metropolis DJs и други).

Нека Mojito bars “Hot & Cool” да се погрижи за пролетното Ви настроение и да приветства всички, които не просто слушат музика, а я чуват. Обещаваме Ви, че най – доброто предстой.

Някои от запалените меломани, казват че траковете в техните сетове са свързани, като една съвременна поема…един смислен разказ.

Ние ще проверим, а Вие?

Сета може да слушате ТУК