Mомче рискува живота си, за да спаси малка сърна

08.02.2014

Mомче рискува живота си, за да спаси малка сърна Фотограф засне уникални снимки, как смело момче рискува собствения си живот за да спаси паднала във водата сърна. Събитието се е случило в Бангладеш.

Малкото сърне е било отделено от семейството си от придошлата река в Noakhali, а шансовете му за оцеляване са били нулеви, преди да се появи смелото момче. Съвсем случайно Белал, е бил със семейството си покрай брега на реката за да наблюдават наводнението, когато смелият герой е видял животинката в беда. Без да се замисли той скача в бързите води на реката, а от снимките може да видите, че нивото и е било над ръста на момчето. Вижда се само част от ръката му, която умело е държала малката сърничка.

Mомче рискува живота си, за да спаси малка сърна

Hasibul Wahab – фотограф, който обича да снима дивата природа успява да улови дръзкото спасяване. Той споделя, че е впечатлен от героизма на момчето, но също така споделя, че е бил притеснен за сигурността му. Фотографа казва още, че приятелят му е бил в готовност да скочи да спасява детето, но не се е наложило. Малчугана е овладял ситуацията сам.

„Имаше само около 5-6 души, които наблюдаваха тази страшна ситуация, но гледката беше изключителна“, сподели Wahab.

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването