Защо момичетата, които обичат да пътуват са добра партия

10 "За" авантюристично настроените половинки

26.07.2014

Казват, че почнеш ли веднъж да пътуваш се пристрастяваш. Май е вярно…. поне от моя личен досегашен опит. Хиляди пъти по-хубаво е да отидеш за няколко дни на непознато място, отколкото да си купиш нова вещ. Предметите са преходни неща без стойност за истинския живот, докато спомените…те са всичко, което ще ни остане и ще виждаме един ден, когато се обърнем назад.

Не губете време и пари в търсене на материални придобивки, започнете да жадувате за приключения, опознайте планетата, на която живеем, позволете на всяко място, което достигнете да остави отпечатък в ума и сърцето ви.

Нямате представа по колко различен начин ще гледате на живота, след като започнете да пътувате по-често по света. И не ви говоря неща, прочетени някъде, казвам ви го с ръка на сърце от личен опит – ПЪТУВАЙТЕ, няма по-прекрасно изживяване от това.

И тъй, като мисля, че спадам към авантюристично настроените момичета, които обожават пътешествията, днес ще ви представя 10 причини „Защо момичетата, които обичат да пътуват са добра партия“.

1. Няма шанс да ви отегчи

Дали ще ви разказва за пътуванията си или ще се опитва да ви убеди развълнувано да отидете с нея на ново приключение, това момиче няма как да ви отегчи. Тя непрестанно търси нова тръпка и ще се опита да направи своята половинка част от това.

2. Тя знае коя е

Пътуването и срещата с нови места и хора, винаги ни кара да преосмислим живота и себе си. Момичето, което е видяло толкова много различни култури и истории, се е замисляло над себе си при всяка нова среща…тя вече знае коя е и какво иска.

3. Винаги отворена към нови идеи и предизвикателства

Дайте на това момиче идея за ходене на планина или пък на море и вижте как за нула време ще си стегне багажа. За нея няма „ами ще видим дали ще отидем, може би“, тя само чака някой да предложи готина идея и веднага е „за“.

Вижте още: 20 забавления за приятели с нулев бюджет 20 забавления за приятели с нулев бюджет

4. Спонтанна е 

Момичето, което обича да пътува, не е превзето, знае цената си, но не си дава вид на кокона. Изразява ясно емоциите си и не се свени да изкаже каквото и е на сърце.

Защо момичетата, които обичат да пътуват са добра партия

Вероятно никога няма да спре да пътува

5. Независима е 

Свикнала е сама да изкарва парите си и да заделя усърдно за пътувания. Знае, че където и да отиде, трябва да разчита преди всичко на себе си.

6. Умна е 

Щом се оправя сам самичка на непознати места, значи е достатъчно опърничава и интелигентна. Всяко едно ново място я обогатява духовно, преподава ú различни житейски уроци.

7. Активна е 

Не е от типа момичетата, които си поспиват до обяд и лентяйстват цял ден. Тя знае, че няма време за губене, защото животът е твърде кратък, за да го губиш в „празни действия“.

8. Комуникативна личност

Може и да изглежда малко странна, но всъщност е добър слушател и говорител (рядко срещана комбинация). Знае какво да каже в дадена ситуация и премерва думите си внимателно.

Вижте още: По начина, по който изживявате всеки ден, оформяте живота си

9. Обича предизвикателствата и новите запознанства

Освен да опознава нови места, обича да се запознава и с хора, извън „нейния свят“. Всяка стъпка в живота и е предизвикателство, което тя приема с радост.

10. Вероятно никога няма да спре да пътува

Веднъж започнеш ли да пътешестваш, няма спиране. Опитвайки от насладата на опознаване на непознатото, започваш да искаш още и още…опияняващо е.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.