Момичета си падат по-лоши момчета – защо ли?

Защо лошите мъже възбуждат и карат сетивата на жените да ги искат още повече...

11.05.2013

Казват, че добрите момичета си падат по-лоши момчета. На това мнение ли сте и вие? Честно казано, има нещо вярно в това, но дали са добри момичетата или не, те се захласват по-мистериозните, лаконични, секси парчета.

Питали ли сте се защо е така, защо възбуждат и карат сетивата ни да ги желаят, повече и повече?

Вижте защо момичетата си падат по-лоши момчета

Те са недостъпни – най-демонстрираното поведение и много печелившо. Дамите обичат трудните завоевания, щом ги спечелят, победата е още по-сладка. А какво по-хубаво от предизвикателството на недостъпните?

Вижте още: “Недостъпният” – причина на успех

Те са непредсказуеми – мистериозни и обиграни в това да провокират интереса ни. Днес са тук, утре са някъде другаде, вечерта са груби, сутринта са нежни. Цялата тази загадъчност прави мъжкарите още по-неустоими.

Момичета си падат по лоши момчета – защо ли?

Лошите мъже са непредсказуеми

Адреналин на макс – ако не друго, то един такъв мъж може максимално да играе с въображението ни. Всичко неприлично и забранено е присъщо за него и адреналинът отчита високи стойности.

Без обвързване – мъжете от този тип предлагат свободата, която доста дами предпочитат, пред сериозно обвързване. Когато си сама, той е отлично решение за оправяне на настроението.

Вижте още: Обвързани vs Необвързани

Без много приказки – понякога думите са излишни. Достатъчно е само едно движение, един поглед, а мъжкарите знаят как да накарат една жена да се почувства желана, дори без да говорят.

А сексът? Е, няма такъв секс! Добрите, милите момчета също са прекрасни партньори, но излъчването на лошите момчета и техният подход са незаменими.

Гост Автор: Десислава Черкезова

Етикети:

За автора

Списание VIP