Джони Деп в ролята на Мордекай

Елегантен търговец и мошеник по душа. Това е Джони Деп в ролята на Чарли Мордекай

19.01.2015

Любимият на много жени Джони Деп влиза в ролята на страхотниятърговец на произведения на изкуството. Чарли Мордекай (Джони Деп), е мошеник по душа, който трябва да обиколи света, въоръжен единствено с неустоимия си чар, за да открие открадната картина, за която има легенди, че съдържа таен нацистки код към изгубена банкова сметка и огромно съкровище с нацистко злато. По време на приключенията си Мордекай ще трябва да се надлъгва с ядосани руски мафиоти, британските тайни служби Mi-5, невероятно красивата му дългокрака съпруга и неколцина международни терористи, които са му вдигнали мерника.

Ще успее ли лорд Мордекай да открие тайнствената картина остава да разберем

Американската екшън-комедия е дело на режисьора Дейвид Коп, заснета по романите за приключенията на Чарли Мордекай на английския писател Кирил Бонфилиоли.

Вижте още: Съветите за успешна свалка на Джони Деп

Ще се посмеем заедно с актьорите: Джони Деп, Оливия Мън, Гуинет Полтроу, Оливър Плат, Джеф Голдблум, Майкъл Бирни, Пол Бетани, Обри Плаза, Юън Макгрегър, Джейми Бърнадет.

Премиера в България: 23.01.2015

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването