Москва е най-недружелюбното място, според туристите

Мумбай пък е градът с най-мръсните улици

29.05.2014

Ако и Вие, като мен обичате да пътувате и в момента замисляте следващата си дестинация, имайте предвид следното – Москва е посочен за най-недружелюбният град. Изследването е проведено сред пътешественици и екскурзианти от цял свят. Наистина ли столицата на Русия е толкова лошо място? Едва ли има еднозначен отговор, но на база на отговорите на туристите, градът е пълен с гадни, неприветливи хора, скапани хотели и забележете най-ужасните таксиметрови шофьори на света.

TripAdvisor прави изследване измежду 54 000 пътешественици, на база средно 37 посетени известни туристически градове. Като Москва е почти на дъното на класацията в 16 категории.

Москва най-недружелюбното място

Пекин  най-лош на база дружелюбност на местните Не по-добре се класира и столицата на Китайската народна република, Пекин. Градът е определен, като вторият най-лош на база дружелюбност на местните и на шофьорите на такси. Също не е и много привлекателно място за нощен живот и пазаруване. Като мястото с най-лошите туристически атракции се класира Пунта Кана, Доминиканска република.

Москва най-недружелюбното място, Мумбай с най-мръсните улици Мумбай пък е градът с най-мръсните улици. Планирайте добре следващото си пътуване! Източник: globalpost.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.