Най-мотивиращото видео за предприемачите

От Патрик Бет Дейвид

08.11.2015

Когато повечето хора видят един успешен предприемач, те си казват: „Аз никога няма да бъда като него„, но никой от тях не си дава сметка какво е коствало на този успешен човек да достигне до върха на планината. Те не знаят за всичките му борби, множеството откази и болки, които са тормозили сърцето му през годините. Не знаят нищо за предателствата, слуховете и критиките, които е понесъл през годините. Те не са виждали празната му банкова сметка, както и всички онези самотни нощи, докато се е опитвал да превърне мечтите си в реалност.

Знайте, че единствената разлика между тези, които се отказват и тези, които винаги продължават да се борят е това че, силните никога не се отказват, работят усилено всеки божи ден, надъхват се ден след ден и най-важното: стават все по-добри. Въпреки, че всеки ден в началото са били отхвърляни, те не са се отказали. Продължили са да се борят и крайна сметка са станали хората, които виждаме днес – успелите предприемачи, които променят света.

Това видео цели да мотивира младите и да им покаже, че нещата са лесни, стига човек да има хъс и воля за успех. Показва и за неуспехите и за лошите мигове в живота на предприемачите. Но най-вече показва, че с много труд и воля нещата се случват.

Патрик Бет Дейвид е американски предприемач и финансов съветник. През 2009 година Бет Дейвид основава агенцията PHP, която е пряко свързана с финансовите услуги и пазарната организация в САЩ, която предлага широк спектър от животозастрахователни продукти, ренти и здраво осигуряване. Негово е и делото това прекрасно видео да стане реалност. Изгледайте го, а ние ви обещаваме, че това ще са най-мотивиращите ви две минути в живота.

Вижте най-мотивиращото видео за предприемачи от Патрик Бет Дейвид

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването