Мойс ще получи £200m за трансфери след нов провал

07.01.2014

Мойс ще получи £200m за трансфери след нов провал Манчестър Юнайтед започва новата година катастрофално, като снощи записа 3-та поредна загуба само за 7 дни. Според доклад на Daily Mail, Дейвид Мойс ще получи 200 милиона паунда в следващите 18 месеца за да изгради нов отбор и да започне нова ера в Манчестър Юнайтед.

Мойс е на лов за поне един полузащитник, ляв бек и централен защитник. Последните новини от Испания са, че Юнайтед са се договорили с Фабио Коентрао за личните условия на левия бек, но също така има слух, че от Мадрид няма да позволят на португалеца да напусне през зимата.

Дейвид Мойс призна, че не се очаква Юнайтед да направи голям трансферен удар през зимата, тъй като пазара е много по-стегнат, футболистите са по-скъпи, а и отборите няма да позволят да се разделят с най-големите си звезди по средата на сезона.

Мойс ще получи £200m за трансфери след нов провал

Мениджърът на Юнайтед е под напрежение след поредната домакинска загуба и отпадането на отбора от надпреварата за ФА Къп. Напомняме ви, че Юнайтед беше отстранен с късен гол от Суонзи и то на Олд Трафорд. Мойс заяви: „Имаме огромна нужда от нови попълнения, но кои от тях ще са на разположение през Януари? Няма смисъл да създаваме паника и напрежение в трансферната ни политика, след като играчите, които искаме няма да са на разположение този месец.“

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването