Мъжете си падат по мацки на високи токове

Поредното гениално откритие на любимите ни учени

22.11.2014

Измина известно време от последното откритие на нашите любими учени, но ето че те се завърнаха с ново грандиозно откритие. Скъпи дами, мъжете си падат по мацки на високи токове. Не, че момичетата с маратонки не са секси, но така де. Ще се оправдая, че учените така казват. Като оставим шегата на страна, наистина момичетата на високи токове изглеждат много по-елегантно и секси, но тук има и друг проблем. Повечето не знаят как да ходят на високи токове и изглеждат като.. По-добре да ви го спестя, че да няма сърдити. Така де, момичета по-красиви сте на високи токчета, но се научете да ходите на тях. Стига толкова дразги, харесваме ви всякак, но да преминем по същество в темата.

Вижте защо мъжете си падат по мацки на високи токове

Изследването е на Никълъс Гегуен, който е изследовател от „тайните архиви на сексуалното поведение“. Никилъс дава три еднакви рокли на три различни жени. (Малко ги е ядосал, тъй като знаем как жените приемат факта, че някоя друга има същата рокля, но в това се е състояло и изследването.) След това избрал различни обувки с различна височина, за да провери коя от всички жени ще събере най-много мъжки погледи. Момичетата трябвало да излязат на улицата и да потърсят „силния пол“ за помощ. Тук се състои и откритието на Никълъс. Познайте коя дама е привлякла най-много мъжки погледи? Оказало се, че момичето с най-високи обувки е получила около 85% повече внимание, за разлика от останалите две дами с по-ниските обувки.

Важно е да отбележим, че това изследване се е провело само и единствено върху мъже. Не се е следяло реакцията на останалите дами по улицата.

Мъжете харесват мацки на висок ток

Момичетата на висок ток са любимки на мъжете

Никълъс си направил още един експеримент, като накарал жени на високи токчета да стоят по-близо до бара, за да може обувките им да се виждат. Тук отново останал изумен от случващото се. Той забелязал, че високите токове били забелязани от останалите мъже в бара за по-малко от 8 минути, докато дамата с ниските обувки била забелязана едва след 13-тата минута.

Интересно ни е да чуем и Вашето мнение по въпроса скъпи дами. Дали наистина има значение високата обувка или по-скоро всичко е въпрос на вкус?

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването