Вижте мъжката мода от последните 100 години

Креативен видеоклип

18.08.2015

Всички сме виждали или поне сме мяркали из социалните мрежи безброй модни видеоклипове свързани с женската красота, стил и модните тенденции при нежния пол за последните 100 години. Особено тези от нас, които живеят с приятелките си: за тях е ритуал всяка сутрин да се гледа някое ново клипче за по-специален грим или начин на обличане. Е, сега е ред и момчетата да отговорим на това предизвикателство, благодарение на хората от Mode и тяхното красиво, креативно и оригинално видео, което ще ви покаже каква е била мъжката мода в последните 100 години само за три минути.

Вижте още: Иновации, които ще променят модната индустрия

Отделете си само три минути от вашето ценно време, за да преживеете най-добрите и най-лошите мъжки модни решения, постигнати за последните 100 години. Кой от нас е знаел, че модата през 1995 е била толкова ужасна? Определено сегашните модни тенденции са доста по-добри от тези през години, нали?

Насладете се на 3-минутното видео и преживейте мъжките модни тенденции 100 години назад.

Представяме ви 3 минутен видео клип, показващ мъжката мода от последните 100 години

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването