Мъжки съвети: Сподели с нас!

Защо сме по-добри от жените...

21.08.2013

Ние не сме „коври“, като жените, нали пичове? Помагаме си и се толерираме. Предоставяме нашите знания на следващото поколение млади секс търсачи, без да търсим ползи. Това е като традиция при мъжете. Докато си млад получаваш съвети от баща си, които не осъзнаваш на 100%, но след време виждаш колко прав е бил старецът. След това ти го предаваш на своите братя, деца и т.н. Веригата никога не спира. Като орден на честта, ние си предаваме научената информация и вървим смело напред с нови знания.

Вижте няколко страхотни мъжки съвети! Ако сме пропуснали нещо, споделете го с нас!

Сега, много жени ще кажат, че мъжете сме гадняри и отвратителни свине. Не, това не е така. Просто се е появила някоя гадна к*чка, която е отхвърлена от мъж с достойнство и ето, тръгва коментара, че той е прасе и т.н. Пълни глупости! Това, че жената променя картината, не означава, че е така, затова мили дами не си правете изводи от чутото от ваша приятелка, а сами се уверете дали това е така.

Нека продължим по същество и видим, някои от най-важните мъжки съвети, които не трябва никога да забравяме!

Страхотни мъжки съвети

Внимавайте с алкохола!

1. Пий умерено – бащата пак мрънка. Внимавай с алкохола, не го смесвай и пий макс едно голямо. Ха! Да бе, да! Едно голямо е за загрявка. Продължаваме с второ, трето, после бутилка две и хоп, мацката, която почти беше забил си тръгна, а ти си мъртво пиян, повръщаш в някоя градинка. Пак оплескахме нещата. Прибираш се оповръщан в 6 часа сутринта, а майка ти се чуди какво да прави. След половин ден реанимация ставаш с адско главоболие и ужасен махмурлук. Бащата естествено не си спестява конското: „Пиенето не е за малки деца“. Та, ако искате да избегнете всичко това, не смесвайте алкохола, пийте бавно и по възможност качествен алкохол.

2. Внимавай с любовта – тук пак може да се вслушаме в опита на стареца и неговите подвизи навремето, преди да срещне майка ви. Нека да сме честни, любовта е хубаво нещо, но когато е споделена и въпреки всичко не трябва да се отпускате на 100%. Ако позволите на мацката да се доближи много до вас, после ще ви изкара душата. Заключете чувствата си в сейф и гледайте на нещата реално и ще останете минимално наранени. А и още нещо. Не се връзвайте на номера с плаченето. Жените го умеят до съвършенство.

Вижте още: Предимствата да си необвързан
3. Нищо не е такова, каквото изглежда – това вече сте го чували не само от баща си, но и от много приятели. Сигурни сме в това. Нещата не са такива, каквито изглеждат, не го забравяйте! Психологията твърди, че всяко добро, което е направено в твоя полза има претекст. Ще останете задължен на някой за в бъдеще. Най-лошото, е че ще трябва да положите много повече усилия да върнете услугата, така че си подбирайте от кой искате услуги.

4. Правилото „една трета“ – в една предишна наша статия ви бяхме споменали за това правило.

По-добре си купете един хубав, луксозен и скъп панталон, който ще привлича вниманието, отколкото няколко дрипи. Правилото за старите неща има перспектива само в старите коли, старото уиски, старото сирене, но не и в дрехите. Бъдете в крак с модата, но гледайте да ви прилича.

5. Винаги бъдете отворени към глупости – опитът е важен, а без да се опарите няма как да се сдобиете с него. Не бягайте от откачените неща, които вашите приятели правят. Включете се и бъдете първи в инициативата. Това са спомени, емоционални моменти, които ще останат завинаги. Ще има добри, както и лоши спомени, но така или иначе накрая ще останат само хубавите снимки. Постарайте се да участвате в максимално много луди преживявания и да си извоювате име на „откачалка„.

Мъжки съвети: Сподели с нас!

Правете луди неща!

Ако сме пропуснали някой важен съвет, който трябва да заема важна част в живота на всеки мъж, то може да ни го изпратите на фейсбук страницата @VIPmagazinee ни или на Контакти в сайта.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването