Must-Have за зима 2013

21.10.2013

Must-Have за зима 2013

Колкото и да ни е тъжно за лятото, зимата е готова  да почука на вратата. А готови ли сме за нея? Мъжете сигурно ща кажат – че какво ми трябва, чифт хубави обувки, зимно яке и няколко пуловера. Е, за тях може и да е достатъчно, но за нас жените, новият сезон си е цяло предизвикателство, що се отнася до визията ни. Какво е “must-have” (задължително) за зима 2013…

1. Skinny jeans или добре познатите плътно прилепнали дънкови панталони. Като се замислим те са си must-have за всеки сезон през последните 1-2 години.

Skinny jeans

 

2. Хубав плетен пуловер. Определено дрехата, от която се нуждаем през зимния сезон. Хем да е хубава и удобна, да е и топла.

Хубав плетен пуловер

3. Палто или яке в ярък цвят. И какво какво като е сива зима навън. Нека носим слънчевото настроение със себе си. Изберете за зимния си гардероб поне едно цветно яке или палто, което ще ви носи слънчеви емоции.

Палто или яке в ярък цвят

4. Ботуши до коляното. Не само топли и удобни, но и модерни. Това са ботушите до коляно за новия зимен сезон. Задължително си осигурете поне по един такъв чифт.

Ботуши до коляното

5. Плетена рокля. Това определено е дрехата must-have за сезона. Ние я обожаваме, а Вие?

Плетена рокля

6. Цветен шал. Освен, че приятно ще обвива и пази шията ви от мразовития зимен въздух, шалът  е и прекрасен завършек на една дневна визия. Изберете такъв в приятни, весели и свежи цветове, контрастиращи на мрачните зимни краски.

Цветен шал

7. Сладка плетена шапка. И макар шапките да развалят прическите ни през зимните дни, те си остават аксесоара, без който не можем да преживеем сезона.

Сладка плетена шапка

 

С must-haves или без, зимата започва съвсем скоро. И какво ни остава освен да и се насладим на топло, с добра компания и много добро настроение.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.