На фокус са прозрачните материи

Защо не бива да пропускате да се снабдите с дреха от прозрачна материя?

20.06.2017

След като Кендъл Дженър се осмели да носи напълно прозрачна рокля на бала „Мет Гала“ 2017 в музея „Метрополитън“, можем смело да заявим, че прозрачното е новото черно. Красавицата бе шеговито определена за най-красиво разсъблечената звезда на червения килим.

Нейната рокля La Perla сякаш бе посветена на кристалната прозрачност, разкриваща всяка извивка на тялото и открояваща се с елегантност, провокативност и пиперлива доза безсрамие.

Защо не бива да пропускате да се снабдите с дрехи от прозрачните материи?

Прозрачността буди любопитство, но невинаги разкрива всичко – можете да съчетаете напълно прозрачна дълга туника с прилепнали дънки или клин. Ако се притеснявате от прозрачността, носете потник, корсет или сутиен под туниката, за да сте сигурни, че не разкривате напълно прелестите си.

Прозрачните рокли и плажни туники са изключително модерни за плажа – не бива да се лишавате от тях – ще са ви нужни, ако ви се прииска да си купите сладолед или внезапно видите приятели на другия край на басейна, а не искате да вървите до там само по бански.

На фокус са прозрачните материи

Прозрачна туника за плаж

Носете без притеснения прозрачни дрехи у дома – те са красиви, удобни и сексапилни. Припомнете си героините от приказките, които прикриват лицата си зад прозрачни воали и дълги до земята рокли от тюл, с което още повече привличат своите избраници.

За кои части от тялото са прозрачните материи? Само за онези, които искате да изложите на показ. В случай, че не харесвате дадена част от тялото си, по-добре я прикрийте с по-плътен текстил.

Прозрачните поли могат да бъдат носени с подходящ клин и къси панталони – за най-смелите остава провокативното съчетание от дълга прозрачна пола и бикини с висока талия или боди отдолу. Разбира се, подобен моден сет не е подходящ за работа в офис, учреждение или за разходка в парка, най-удачно е да се появите така на тематично парти, плажен коктейл, клуб или хепънинг, където се очакват други артистично и екстравагантно облечени почитатели на модата.

Гост автор: Анелия Георгиева