Най-добрата седалка в самолета, за $21 000

06.05.2014

Най-добрата седалка в самолета за $21 000Удобни, удобни, ама са си теснички самолетите, поне тези места, които масата от хора си закупуват.

Е, ако се поохарчите малко повече за първа класа, получавате някои привилегии, които носят доста голямо усещане за комфорт.

Големите компании, които залагат повече на бизнес клиенти и по-заможни хора, определено се стараят да направят пътуването истинско 5-звездно изживяване.

Бързо развиващата се авиокомпания от Средния Изток, Etihad Airways, е първата която предлага цели “апартаменти”, с няколко стаи – “The Residence by Etihad” .

Този лукс, ще струва поне 3-4 пъти повече от нормален билет за първа класа, това прави стойността на “резиденцията” около $21 000, за еднопосочен билет от Абу Даби до Лондон.

Най-добрата седалка в самолета, “The Residence by Etihad”, се състои от:

 Всекидневна

"The Residence by Etihad"

Всекидневната на борда на Etihad Airbus A380 е достатъчно просторна и оборудвана с 32-инчов плоскоекранен телевизор.

Спалня

 Etihad Airbus A380  лукс екзотика

 

 

Собствен иконом 

собствен иконом Etihad Airbus A380

 

Освен всички други глезотийки на борда на Etihad Airbus A380, ще бъдете обслужвани, по време на пътуването, от лични икономи.Освен че ще грижат за Вас по време на полетата, ще организират и пристигането ви – кола, хотел,..

Можете да резервирате и стая за двама, с две отделени легла

 стая за двама самолет

 

Впуснете се във виртуална разходка из тези невероятно луксозни местенца на борда на Etihad Airbus A380.

 

Текст:Виолета Петрова

Източник: mashable.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.