Най-големите мъжки постижения

Тайните желания на всеки мъж

06.12.2013

Определено много мъже си имат списък, в който са написали всичките си цели, преди да се споминат. И повечето от тях са със сексуална насоченост и са се появили през студентските години. Като цяло тази идея не е толкова лоша, защото студентските години са тези, през които мотивацията е по-голяма поради ограниченото време. Да не забравяме, че от лидерска гледна точка преследването на цели е много важно нещо. След малко проучване Ви представям някои от най-големите мъжки постижения, които всеки мъж се стреми да осъществи на всяка цена:

5 от най-големите мъжки постижения, към които се стреми всеки мъж

1. Първата любов – без нея не може! Всеки мъж е имал идеал за момиче мечта още от най-ранните си години. Тази мацка е била повод за много спонтанни повдигания на малкия приятел. Да не пропускаме и първите мокри сънища, в които мъжът е бил наистина близо до мечтата си. Няма какво да се лъжем, всеки е преминал през този етап от живота. Замислете се коя е Вашата ученическа любов и дори й пишете. Ще се получи забавен разговор, който ще ви припомни доброто старо време.

Вижте още: Най-съкровените фантазии на мъжете

2. Фикс идеята за секс още на първата среща  – определено това е много важна цел за всеки мъж. Това е предизвикателство, което всеки иска да разбере, дали може да изпълни. Не говорим за платен секс! Не, това не е изпълняване на предизвикателството. Говорим за това работата да стане, като по филмите. Харесваш си мацка в бара, заговаряш я и преди да си осъзнал какво става, се озоваваш в тях на дивана. Това е мисия, която малцина майстори могат да изпълнят. Ако не си се пробвал още, какво чакаш? Пий едно малко и действай.

Най-големите мъжки постижения

Секс на първа среща

3. Friends with benefits или просто казано приятели за секс – това определено е едно от най-желаните неща и то не само за мъжете. Доста жени също искат да си имат приятелче за неангажиращ секс. Най-интересното тук е, че всяка истинска жена смята, че трябва да има поне по един такъв приятел. Е, според проучването твърдението е същото и за мъжете. Няма лошо, стига да не се влюбиш, че след това става сложно. И двамата не виждате бъдеще в евентуална връзка, но това не пречи да задоволявате сексуалните си капризи. Кой би отказал да има „готов секс“, когато пожелае?

4. Тройката – стигаме до нещо много важно. Шведската тройка! Мечта не само на мъже, но и на жени. Най-често се осъществява на студентски купони с много алкохол, особено ако сте на вила с много стаи. Ей тогава стана шоуто. Иска се много смелост да пробваш тази игра и определено доста разврат. Но пък си заслужава да опиташ, защото не си единствения, който мечтае за това.

5. Рускините – правило номер едно на гларуса. Ако не преспиш с рускиня това лято, значи не си правил секс. През лятото те са цел номер едно на всеки мъж. Това обсебване го отдавам на факта, че българина иска да опита и нещо различно. Нещо нетипично, в лицето на чужденката. Няма лошо. Не се сърдете момичета, вие винаги ще сте на първо място, но не пречи да имаме и малко опит с момичета извън България, нали?

Най-големите мъжки постижения

Всеки мъж трябва да пробва с рускиня

Това са част от целите, които присъстват задължително в дневника на всеки мъж. Ако сте изпълнени някои от тях – добре. Ако сте изпълнили всичко – отлично. Ако не сте изпълнили нищо – действате! Ако смятате, че съм забравил някоя важна мъжка цел, то ще се радвам да я споделите в коментарите под статията.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването