Най-големите еротични фестивали в Света

24.02.2014

Най-големите еротични фестивали в Света Това е истинско изкуство в чужбина. Хората не свързват сексът с вулгарщина и оргии, а с нещо, с оригинално и креативно. Организират се невероятни събития посветени на тази човещинка. Представяме ви топ 10 на най-големите еротични фестивали в Света. Достъп само за пълнолетни.

 

Kinky Copenhagen – през октомври в Копенхаген, Дания

Този фестивал е посветен на фетишите, татуировките и боди пиърсингът, както и нестандартния секс. Ако харесвате едно или повече от тези неща – това е вашето място.

Folsom Street Fair – през септември В Сан Фанциско, САЩ

Един от най-големите еротични фестивали, довел до множество негови копия по целия свят. Тук нагласата е, че хората обичат да се връзват при сексуалните си изживявания. Ако сте един от тях, това е мястото.

Най-големите еротични фестивали в Света

Love Parade в Берлин

Love Parade или секс парад. Няма значение как ще го наречете. Милиони млади хора се събират на едно място с нагласата да си изкарат супер яко. Основната идея на парада е любов, музика и мир, но алкохола променя всичко.

Sexpo в Кейп Таун

Главна цел на фестивала е да направи хората по – разкрепостени. Интересното при тази конкретна изява е, че основни рекламодатели и спонсори са фирми, които рекламират вина, фитнес и спа центрове.

Kutemajrvi Sex Festival във Финландия

Малко по-цивилизован фестивал. Четат се лекции свързани със секса и предпазните мерки. Също така се предлагат и разнообразни секс продукти, които задоволяват всякакви сексуални фантазии.

Международен фестивал на еротичните филми в Испания

Ето, че не само обикновеното киното има фестивал. Еротичните филми заемат голяма част от ежедневието на испанците и те с удоволствие посещават този фестивал. Припомняме Ви и статията за първия порно филм, която може да прочетете ТУК.

Най-големите еротични фестивали в Света

Hot d`Or в Кан

Ако искаш да се срещнеш с твоята порно любима, тук е мястото! В Кан се дават Оскарите на най-добрите порно звезди. Общо взето тук може да осъществите допир то вашата порно богиня от филма, който гледахте преди седмица. След това има и партита, които не са за изпускане!

Exotic Erotic Ball в Сан Франциско

Може би един от най-старите еротични фестивали, създавани някога. Тук може да се сдобиете с едни от най-откачените секс тоалети и да се забавлявате със невероятните секс програми, които предлагат организаторите. Определено тук се сбъдват сексуални фантазии. Може би и това е една от причините HBO да направят специален документален филм за това събитие.

Erotica в Лондон

Това безспорно е най-големият еротичен фестивал, който събира повече от 100 000 хиляди сексуални маниаци. Те могат да разгледат каталога на повече от 200 еротични компании и да си обновят секс играчките.

Дори и да не сте секс маниаци, определено посещението на такъв вид фестивал ще е доста интересно и вълнуващо преживяване и ще ви предложи нови изживявания. Опитайте!

Най-големите еротични фестивали в Света

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването