Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана е добро момиче, което се превърна в лошо през последните години

04.03.2014

Всички знаем, че Риана е добро момиче, което се превърна в лошо през последните години, но понякога барбадоската красавица преминава границите на допустимото и възможното с нейните похотливи и палави фотосесии. От рискови снимки до облечена почти в нищо, освен парфюм, вижте най-запомнящите се моменти на RnB дивата в Инстраграм. Трябва да й го признаете, Рири със сигурност не спира да привлича всички погледи към нея! Лошото момиче уведомява постоянно своите фенове за живота си от фотосесиите, които си прави всеки ден.

Вижте най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Тази снимка, която е от 26-ти февруари изобразява не само много плът, но и много стил вложен в колекцията на Адам Селман. Както виждаме, явно дизайнерът е решил, Риана да бъде новата му муза.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Рианата в колекцията на Адам Селман

Оставете я да си хапне торта! Риана отпразнува своя 26 рожден ден в Аспен, в компанията на близки приятели, този 20-ти февруари.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана в Аспен

Риана пуши отвсякъде в следващата снимка и метафорично и буквално. Поп звездата е с нейна близка приятелка в Бразилия, където очевидно нищо не може да ги спре, дори и законът.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана в Бразилия

Нов ден, нов бански костюм. Златното момиче на поп музиката е облечена очевидно в оскъден бански костюм, който разкрива прелестите си. Всичко това е за фотосесия на луксозна яхта, на брега на известния плаж, Копакабана в Рио Де Женейро. Барбадоската красавица изглежда все едно не е на работа, пиейки скъпо шампанско и забавлявайки се с приятели.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана в Рио

Изглежда, че Риана дава уроци на брат си, относно това, как да седи пред камерата. Рири се завърна обратно към корените си, в Барбадос, за да прекара малко време със семейството си по време на празниците (28 декември, 2013).

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана в Барбадос

Риана в Южна Африка – това може би е най-щурата ваканция на звездата от Барбадос. Неокрутимата звезда прекара малко време с дивите животни в Йоханесбург, Южна Африка и направи така, че преживяното да бъде запечатано и видяно от всичките и фенове в Инстаграм. От това нейно посещение там остана и татуировката на ръката й, с която перманентно остави отпечатък за изживяното.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана в Южна Африка

Малко са звездите като Риана, които ще рискуват да бъдат облечени само в диаманти и ще претендират, че това е бански костюм. На фестивал в Барбадос, миналата година, звездата се появи в кристали и диаманти, а някои я сметнаха за пошла и евтина, но това са коментари на завистници, смело отговаря певицата на тези нападки.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана отново в Барбадос

Явно тя не обича дрехите или поне това ни показва от повечето нейни снимки, които е споделила в Инстаграм. Тази гореща снимка е преди концерт в Атланта, през април, миналата година. Звездата се появява на сцената очевидно облечена в почти нищо, освен жълто бельо и хавлия, с която да прикрие прелестите си. „Време е за шоу“ пише тя под снимката.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана в Атланта

Рири има нови ботуши. Да бе, определено това е първото нещо, което забелязохте на снимката, нали? Уникалните по рода си ботуши са дело на Прада, но на кой ли му пука при вида на този стегнат…

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Рири с нови ботуши

Не стига, че постоянно привличаше вниманието към себе си с постоянните си раздели с Крис Браун, ами и не спря да го подчертава във всички социални мрежи. На тази снимка може да я видите позираща без бельо, с чаша вино и много депресивно настроение. Интересно дали опиатите и влияят така или за всичко е виновен Крис Браун.

Най-горещите фотоси на Рири в Инстаграм

Риана без бельо

Това е само една малка част от снимките на RnB дивата. Може да последвате лошото момиче във всички социални мрежи, за да сте наясно къде купонясва звездата, с кой и с какво. В повечето случай любимия аутфит на певицата е бельо или бански костюм, чаша с алкохол в едната ръка, а в другата опиат за по-весело настроение. И все пак не можем да не и го признаем, уникална е като жена, певица и артист на сцената.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.