Прекарайте следващите две минути в най-известните музеи в света

Разгледайте някои от най-посещаваните музеи в света за две минути, седнали на дивана в хола си

12.11.2014

Ако си мислите, че за да обиколите всички музеи по света и да видите творбите на някои от най-известните хора на изкуството ще ви е необходимо много свободно време, както и личен самолет, то помислете си отново: Страхотният проект на Google Art ни позволява да разгледаме някои от най-известните и красиви музеи в света, удобно седнали на дивана в хола или обядвайки на бюрото в офиса. Всичко, от което имате нужда са 100 секунди, за да посетите тези невероятни места.

Вижте още: Изоставена красота или историята на замъкът Миранда

Тази вихрена обиколка на някои от най-известните и посещавани музеи в света, е поместена във виртуален музей и е платформа за визуално зашеметяващо пътуване във времето. Определено си струва всяка отделена секунда, за да се гледа дори няколко пъти. Само с едно гледане няма да оцените всичкото изкуство поместено едва в 100 секунди, затова се пригответе да гледате уникалния клип поне няколко пъти.

Вижте още: Да кажем не на репродукциите на картини

С над 150 колекции от 40 страни, проектът е достъпен и лесен за употреба. Използва същата технология като при Google Street View, за да ви позволи да се разходите из страхотните музеи, които може да откриете по най-различните части на планетата.

https://www.google.com/culturalinstitute/project/art-project

Прекарайте следващите две минути в най-известните музеи в света, благодарение на Google Art

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването