Най-креативните идеи за домашен офис

13.10.2013

Най-креативните идеи за домашен офис

Предвид факта, че вече голям процент от съвременните дейности могат да се извършват онлайн, офисът може да е навсякъде. А ако Ви се налага да работите от вкъщи, каква обстановка би Ви повлияла добре? Кухненска маса и разни прибори и чинии наоколо или предпочитате да работите от леглото, или пък си имате собствено място за целта?

Какъвто и да е Вашият отговор, нека Ви представим няколко наистина креативни идеи за домашния офис.

Симпатична масичка за двама

1. Симпатична масичка за двама

Колкото и да Ви се иска не винаги успявате да свършите всичко сами. А защо не пробвате да си вземете партньор в начинанията, с който може да поделите това чаровно работно местенце..

 

Мобилен офис

2. Мобилен офис

Пътувате постоянно и никога не знаете къде ще се окаже следващото работно място? А какво ще кажете просто да сгънете офиса и да го вземете със себе си? Този античен сгъваем офис куфар е бил измислен през 20-ти век от мебелния дизайнер Тимъти Олтън.

 

Стена за идеи

3. Стена за идеи

В главата ви постоянно нахлуват идеи, които в последствие забравяте и не можете да съберете? Записвайте си! Тази креативна идея е чудесен начин да обвържете идеите и задачите си в систематизиран план за изпълнение.

 

Бюрото на новото време<

4. Бюрото на новото време

Цялото офис оборудване в едно… Монитори, клавиатура, мишка, огранайзери за всички други материали, кожена седалка, с множество функции, звукова система,.. дори и свеж въздух през целия ден със системата HEPA filters. Наистина са помислили за всичко!

 

Автор: Виолета Петрова
Източник: inc.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.