Най-любимите скъпи марки на мъжете

Топ 10

14.06.2013

Всеки мъж си пада по лукса. Мъжете обичат да са елегантни и стилни, да консумират маркови питиета, скъпи часовници и бижута и винаги да са в крак в модата. Затова изготвихме една класация, която показва някой от най-любимите скъпи аксесоари, по които мъжете си падат. Затаете дух и се запознайте с най-съкровените и желани неща от всеки един мъж.

Представяме ви топ 10 на най-любимите скъпи марки на мъжете

10. Davidoff – през 1930 година, Зино Давидоф поема семейния бизнес от своите родители и го разраства до това, което е сега. Кой не би искал да изпуши една скъпа и хубава пура на Davidoff, с чаша коняк?

Топ 10 на най-любимите скъпи марки на мъжете

Пури Davidoff

9. Hennessy  това е най-големият производител на коняк в света, като продава над 50 милиона бутилки годишно. Основана е през 1970 година от Р. Хенеси. В момента Hennessy е стандарт и качество за истинските коняци! След като си поръчате това бижу, не забравяйте и за пурата!

Най-любимите скъпи марки на мъжете

Hennessy VSOP

8. Dom Perignon – една от най-елитните марки шампанско. Интересен факт за Dom Perignon е, че носи името на бенедиктински монах, който пръв измислил технологията за правене на шампанско.

Най-любимите скъпи марки на мъжете

Dom Perignon

7. Paul Smith – една от любимите модни марки на мъжете. Основана е през 1970 година в Нотингам. Основните продукти на модната компания са дънки, часовници, парфюми и обувки.

Топ 10 на най-любимите скъпи марки на мъжете

Paul Smith

6. TAG Heuer – основните продукти са часовници, очила, телефони, чанти, якета, колани и други луксозни аксесоари.

TAG Heuer са рекламирани от известни личности като Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Камерън Диаз, Тайгър Уудс и други.

Най-любимите скъпи марки на мъжете

TAG Heuer

5. Rolex – компанията е основана през 1905 година в Лондон. През 1926 година Rolex прави първия водоустойчив ръчен часовник в света. Днес марката е стил в мъжката мода на часовници.

Топ 10 на най-любимите скъпи марки на мъжете

Rolex

4. Hugo Boss – една от любимите скъпи марки на мъжете относно костюми, парфюми и мъжки аксесоари.

Топ 10 на най-любимите скъпи марки на мъжете

Hugo Boss

3. Armani – кой не е чувал за Armani, и кой не би искал да има нещо от тази марка в гардероба си?

Компанията е основана от Джорджо Армани през 1975 година и е една от най-любимите марки на мъжете по целия свят.

Най-любимите скъпи марки на мъжете

Armani

2. Calvin Klein – в началото са започнали с палта и рокли и основната им таргет група са били само младите хора. След 80-те години Calvin Klein е известна предимно като марка за луксозно мъжко бельо, но да не забравяме и страхотните дрехи и парфюми, които правят.

Най-любимите скъпи марки на мъжете

Calvin Klein

1. Polo Ralph Lauren – компанията е основана през 1976 година от Ралф Лорън. Основните продукти са луксозни дрехи, аксесоари и обувки. Горещо препоръчвам парфюмите им. Божествени са!

Топ 10 на най-любимите скъпи марки на мъжете

Polo Ralph Lauren

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването