Най-модерните палта за зимата тази година

Най-актуалните женски модели

23.12.2015

Палтото трябва да е винаги на почетно място в един дамски зимен гардероб, защото то обикновено е единствената ни връхна дреха за сезона и най-често става обект на най-голямото внимание. В тази връзка, инвестиция в малко по-скъпо, но луксозно и актуално палто винаги е добра идея и ще ви даде преднина в задачата да изградите свой собствен уникален и харизматичен стил. Още сега ви представяме всички модни трендове, които да следвате, когато отидете на лов за зимно палто тази година. Ето кои ще са най-актуалните модели и дизайни за сезона:

Вижте кои са най-модерните палта през този сезон

Дълго палто – по-високите дами определено могат да си го позволят. Говорим за наистина значителна дължина – поне под коленете, като най-добре е да се спрете на буквалния тренд, а именно дължина до петите. Хубавото на това палто е, че ще ви предпазва от неблагоприятните зимни условия и ще ви нови максимално удобство и комфорт.

Най-модерните палта за зимата тази година

Дългите палта са модерни през тази зима

Палто с косъм – категорично, основният зимен моден тренд тази година е естественият дълъг косъм. Много жени предпочитат да спестят пари и да си купят само елек в този стил, но ако заложите на палто с такъв дизайн, не просто няма да сгрешите, но и ще избиете конкуренцията за най-атрактивна дама в офиса.

Вижте още: Мъжките модни тенденции за 2016

Най-модерните палта през този сезон

Палто с животински косъм

Тип халат/роба – това палто е с премятане (в стил наметка), и има безформена кройка, но е много младежко и свежо. Най-добре е да заложите на по-светлите нюанси – бежово и бяло, за да се открои неговия оувърсайз стил, който е и основният му чар.

Най-модерните палта за зимата

Халат тип роба

Милитари – войнишките палта, комбинирани с идеите от класическите кройки, все още са на мода, защото както си спомняте, и миналата зима бяха доста актуални. Така че, ако имате такова палто, запазете го и със здраве си го носете и през тази зима, без да е нужно да харчите още пари!

Най-модерните палта за зимата тази година

Войнишките палта са все още на мода

Източник: StyleZone

Етикети:

За автора

Списание VIP