Най-опасните места за секс (18+)

Как да си спестим излишните главоболия и „влизането в бокса“ за по-дълъг период…

04.12.2014

Наближава най-хубавото време от годината – коледните празници и годишните отпуски. Определено декември е любим месец на повечето от нас, защото имаме повече време да обърнем внимание на близките си, да се отдадем на стабилно хранене и да практикуваме с една идея повече креватното джудо. Тук идват и опасностите за нас, за които едва ли сме се замисляли. Сексуалните контузии са част от ежедневието на много хора, поради невнимание или опасно място за любов. Онлайн сайтът за запознанства Meeville.com правят собствена анкета, в която установяват, че една-трета от потребителите им ставали жертва на подобен род интимни контузии. Споделяме тяхната класация с Вас приятели, като се надяваме, че ще ви предпазим от „влизането в бокса“ през най-хубавия месец от годината.

Представяме ви класацията на Meeville.com на най-опасните места за секс

Във входа – любимо място на хората, които си падат по авантюрите и адреналина. На практика там няма какво да се обърка, но уви това не е точно така. Падането от стълбите по гръб е доста болезнено и в доста случаи може да се стигне дори до счупване. Да не говорим, че има риск от заклещване на парапета.

Вижте още: Мъжете си падат по мацки на високи токове

В колата – предпочитано място за хората, които нямат терен и искат да спестят някой друг лев. Не изключваме и факта, че някоя двойка просто иска да се наслади на по-интимни моменти на тясно. Всичко е в рамките на нормалното, стига да сте включили на скорост и да сте дръпнали ръчната. След това автомобилът се превръща в истинско приключение. Станахме свидетели на доста случаи в Америка, както и по цял свят разбира се на двойки, които практикуват връзката си докато шофират. Това е абсолютно опасно и извратено! Никога не го правете и не рискувайте собствения си живот и живота на останалите за едната ерекция. Ако искате да сте в безопасност, то използвайте колата за интимните ви подвизи единствено и само в спряло положение.

Под душа – също много любимо място на повечето от нас. Един освежаващ и освобождаващ душ преди лягане или рано сутрин. Безценно… Но къде е уловката? Мокрите плочки могат да бъдат много коварни и твърди. Едно настъпване на сапуна може да доведе до доста сериозни наранявания и дори понякога счупвания, така че бъдете внимателни!

Най-опасните места за секс

Внимавайте под душа..

Внимавайте с меката мебел – определено диванът е любимо място на много хора за гледане на телевизия, еротични филми и още нещо. Няма никакъв проблем в това да правите любов на него, но внимавайте да не го изкъртите и парите за екскурзия да отидат за нов диван. Като оставим шегата настрана това е едно доста неудобно и опасно място за секс, като в повечето случаи може да получим болки в гърба, спазми по тялото и най-различни схващания.

Не пропускайте: Как да сме по-щастливи в леглото?

Масата – доста интересно място за подвизи, не мислите ли? Да правиш любов точно там, където след няколко часа ще ядеш звучи по-скоро банално, отколкото перверзно, но както и да е. Така де, кухненската маса е предназначена за сбирки, напивания, хранене, празнуване и в редки случаи за танцуване, което също не свършва добре, а в YouTube и Vbox има доста клипчета, които потвърждават тезата ни. Ако искате да не останете без маса за коледните празници и да не се чудите, къде да сложите прасето, то ви препоръчваме да избегнете интимните закачки върху масата.

Най-опасните места за секс (18+)

Избягвайте секса в кухнята

Върху стола – определено любовното кресло е подходящо за някои от най-съкровените ни сексуални фантазии, но за наша жалост, столът е създаден да издържа теглото на един човек и падането от него може да е доста болезнено, като свършим дори с някоя треска в задните ни части, така че не го препоръчваме.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването