Най-печелившите актьори, според Форбс

Сандра Бълок и актьорите от "Теория на големия взрив" с най-високи хонорари

08.08.2014

Някои от вас ще се изненадат, други не чак толкова, като разберат, че едни от най-добре платените актьори в момента са Сандра Бълок и любимата “зубър” двойка от “Теория на големия взрив”.

Вижте кои са най-печелившите актьори, според Форбс

Сандра Бълок, която току що отпразнува своя 50-ти рожден ден, може да продължава да купонясва. Поводът не е фактът, че актрисата изглежда повече от невероятно за годините си, а това, че списание Форбс (Forbes) я определи, като най-печелившата актриса в момента, с приходи между юни 2013 и юни 2014, надвишаващи 51 милиона долара.

Актрисата стана горд притежател на парите си главно от филма “Гравитация”, който пожъна успех в цял свят. Продукцията прибра около 716 милиона долара, което го превърна в касов хит.

Вижте още: 10-те най-скъпо платени футболисти

В листата на Форбс, на следващи места се нареждат Дженифър Лоурънс с 34 милиона, Дженифър Анистън с 31 милиона, Гуинет Полтроу на 4-то място, а Анджелина Джоли и Камерън Диаз се борят за петата позиция.

Колкото и големи да ви се струват тези суми, списание Форбс посочва, че тези актриси изкарват по-малко пари, отколкото противоположния пол в Холивуд. 10-те най-печеливши хонорари при мъжете надвишават 419 милиона, докато при жените цялата сума на година е  едва 226 милиона.

Разбира се да не забравяме, че не всичко е филми. Именно затова, трябва да отбележим и кои са най-добре платените актьори в ситкомите и любимите на всички комедийни сериали.

Кейли Куоко е сред най-печелившите актьори, според Форбс

Кейли Куоко и приятели…

Челните позиции заемат актьорите от “Теория на големия взрив”, Джим Парсън, Кейли Куоко и Джон Галецки.

След подписването на 3-годишен договор, звездите ще печелят по 1 милион долара на серия, всеки, което бие рекордите на последния сезон на друг наш любим и незабравим сериал – “Приятели”.

Нямаме търпение да го гледаме отново, след като се завърне на екран, с премиера на 22 септември.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.