Най-популярните филми на 2015

Класация

04.01.2016

И ето че още една година се изниза неусетно и вече сме стъпили с двата крака в новата 2016-та. Успешна за някои, не толкова за други, 2015-та определено ни даде поводи за радост и тъга. Особено успешна беше за някои кинопродукции, които спечелиха сърцата на мнозина киномани по света. Ето и кои са най-популярните ленти от изминалата година:

Кои бяха най-популярните филми за 2015 година?

1.. “Междузвездни войни: Епизод 7 – Силата се пробужда”

Определено последният и най-чакан филм през 2015-та, се превърна в тотален кино разбивач. 7-та серия на касовата продукция не разочарова феновете.

2.. Отмъстителите: Ерата на Ултрон”

Приключенската фантастика зарадва всички почитатели на жанра и предостави една епична борба на супергерои. Така по популярност, продукцията се нарежда на 2-ро място сред най-гледаните.

3.. “Бързи и яростни 7”

Дори и седми поред, филмът с любимия Вин Дизел, стана един от най-гледаните за 2015-та. В голяма част, това се дължи и на факта, че лентата е последната кино роля на покойния Пол Уокър.

4.. “Лудия Макс: Пътят на яростта”

Научнофантастичният екшън на режисьора Джордж Милър, впечатли зрителите с епичните сцени, които представя. Филмът е част от поредица, включваща три други ленти от 70-те и 80-те години на XX век.

5.. “Шпиони”

Една страхотна комедия, която определено е идеалният вариант да се разпусне след тежък ден. Сладката дебеланка под прикритие се справя добре с опитите си да развесели обстановката.

6.. “Джурасик свят”

Четвъртият филм от поредицата беше приветстван от феновете на изчезналите видове и фантастиката.

Разбира се има и още доста добри заглавия от 2015-та, но списъкът е дълъг с присъствието на популярни филми, като “Стажантът”, “Марсианецът”, “Minions”, “Човекът-мравка” и други.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.