Най-секси видеоклипове за 2013-та

04.01.2014

Най-секси видеоклипове за 2013-та2013 бе годината на секса. Поне с такова впечатление ни оставиха звездите, ако трябва да съдим по тяхната работа. Не, разбира се, че не говорим за порно клипове или факта, че някои са се преквалифицирали към тази област.
Това, което искаме да кажем е, че сякаш цяла година беше лято. Едно такова горещо и много сексуално настроение лъхаше от работата на световноизвестните ни любимци, чрез техните секси видеоклипове. Вижте кои музикални клипове се представиха в категорията „Най-секси за 2013“, според Списание VIP.

Ники Минаж и Лил Уейн - High school

Ники Минаж и Лил Уейн – High schoolКогато клипът към песента „High school“ излезе в пресата, се заформиха дилеми относно връзка между екстравагантната Ники Минаж и Лил Уейн. Поне такава представа добихме от романтичните и сексуални преживявания в спалнята.

Риана - Pour it Up

Риана – Pour it UpРиана отива на съвсем следващо ниво с клипа си. Може би секси не го описва много точно, колкото вулгарен и груб спрямо жените. Хвърляйки пари на голи жени далеч не е еротично или естетично в истинските представи на мъжете, но всеки със своя собствена фантазия.

Най-секси видеоклипове за 2013-та

Джъстин Тимбърлейк – Tunnel VisionПесента бе пусната в много подходящо време от годината и някак си стана още по-топло. Точно на 3 Юли излезе видеото към песента Tunnel Vision, в което краля на попа, Джъстин Тимбърлейк си партнира с три невероятно изглеждащи модела. Нещата станаха доста пикантни, но пък голотата в клипа не бе вулгарна, а точно обратното, разчупена през естетическа призма, която създаде едно визуално изкуство за зрителя и слушателя.

Майли Сайръс - Wrecking Ball

Майли Сайръс – Wrecking BallТази година, Майли показа на света, че е достатъчно голямо момиче и че няма нужда от одобрението на татко си, за да се съблече гола в клип. Точно това направи в  „Wrecking Ball“, с което тотално накара и малки и големи да забравят Хана Монтана. Вече порасналата Дисни звезда има още много с какво да изненада своите фенове, искрено се надяваме да не се отправи в някоя друга, може би по-печеливша индустрия.

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.