Най-умните порно звезди

За всяко нещо се изисква поне малко акъл..

02.06.2014

Порно индустрията е дала много, както на мъжете, така и на жените. Също така порното се превърна и в една от най-скъпо платените работи, а за някой мъже е истинска мечта да спиш с красиви мацки, а в същото време да ти плащат луди пари.

Не е толкова лесно, колкото изглежда да правиш секс пред камера.. колкото и яка да е мацката. Също така не трябва да бъркаме момичетата с проститутки. Разликата е от тук до луната. Те просто са избрали да са по различни от останалите.

Представяме ви някой от най-умните порно звезди, които имат дори повече от едно висше…

Въпреки това, те са предпочели да правят секс, отколкото да работят в някой скучен офис, за което им благодарим.

Таша Рейн

Таша е завършила калифорнийския университет, като в момента се кани да запише второ висше. Учудващо за порно актриса, нали? Освен розовите филми, тя обича да пише и да се рекламира сама. Пише за няколко списания, като съвсем скоро възнамерява да започне да предлага секс консултации на двойки, които имат проблеми в леглото.

Таша Рейн е сред най-умните порно звезди

Таша Рейн обожава да пише и да се рекламира сама

Shy Love

Това е артистичният псевдоним на Шийла Патрисия Блумберг Албино, която е американска порно актриса. Шийла завършва две висши образования: „Счетоводство и контрол“ и „Данъчно облагане“. В даден момент от живота си, Шийла се отегчава от тези „скучни“ професии и се насочва към розовата индустрия. В момента е една от най-добрите порно актриси, която може да се похвали със собствена фирма за еротични филми.

Шай Лов е една от най-умните порно звезди

Шийла завършва две висши образования

Тори Блек

Тори учи висше по журналистика, но не успява да го завърши и се насочва към розовата индустрия. Въпреки това, тя има огромен успех в собственото си рекламиране и може да се похвали, че до ден днешен не е дала нито цент на PR агенциите. Всичко е плод на нейните знания и качества.

Тори Блек е сред най-умните порно звезди

Тори и нейните знания по PR и маркетинг…

Джоана Ейнджъл

Този ангел има завършено висше образование със специалност „Английска литература“, както и „филмово изкуство“. Това обяснява страничните занимания на татуираната красавица, като: филмов продуцент, журналист и писател. Също така може да отбележим към автобиографията й, че понякога пише за световноизвестния вестник Ню Йорк Таймс. Това е престиж, с който може да се похвалят малцина.

Джоана Ейнджъл е сред най-умните порно звезди

Джоана е завършила Английска литература и филмово изкуство

Саша Грей

Подобно на Тори, Саша също не успява да вземе диплома от университета, където учи маркетинг, защото се отказва преждевременно, но въпреки това тя си е невероятен „собствен“ маркетингов агент. Тя се продуцира сама и участва в малки роли във филмите си. Освен в порно индустрията, може да е срещнете да се подвизава и като DJ.

Саша Грей е една от най-умните порно звезди

Саша Грей и подвизите й като DJ

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването