Направете си кафе с телефона

Какво бихте дали ако можехте да си направите кафе от леглото?

20.06.2013

Сутрин ставате, спи ви се, нуждаете се от кафе.. а кафе машината е толкова далеч. А ако можехте да си направите кафе от леглото?

Направете си кафе с телефона, дори машината да е далеч

Как да си направим кафе с телефона?

Scanomat TopBrewer App

Е, вече и това е възможно! Датската компания Scanomat, впечатли всички с иновативните си решения, за вградени кафе машини. Наскоро представиха и нещо съвсем ново по рода си – iPhone приложение (Scanomat TopBrewer App), с което може да си направете кафе, без дори да е необходимо да ходите до кухнята.

Вие сте в ролята на бариста и определяте как да се приготви кафето. Приложението Ви дава възможност да избирате количество мляко, захар, дали да е капучино, еспресо или лате. Не звучи ли чудесно! А изключително интуитивният интерфейс прави това ново изживяване още по-приятно и лесно за употреба. Ще се зачудите как се свързва с кафе машината. Лесен отговор – Bluetooth. След като свържете телефона си с кафе машината, правенето на кафе, става като игра.

Вижте още: $ 4000 за титаниева четка за зъби?

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.