„Направи го за Дания“ – една уникална кампания

06.04.2014

Попаднахме на интересна кампания от страна на датчаните и решихме да я споделим с Вас. Поради понижаващото се желание от младите да правят секс датчаните са разтревожени за поколението си, което застарява с всеки изминал ден. На нас може да ни се стори странно дори смешно, как така младите не искат да правят секс, но се оказва, че този проблем е широко разпространен в много страни по света.

Една от тези страни е Япония, където се оказва, че процентът на девствените мъже се повишава с всеки изминал ден. Подобен проблем е засегнал и Дания, а управниците на държавата са измислили нова идея как да стимулират младите да подобрят сексуалната си активност.

Въобще не се шегуваме, това което четете е правилно! Правителството на Дания призовава гражданите си да правят повече секс чрез видео кампания наречена „Направи го за Дания!“.  Изследвания на датските учени показват, че двойките правят повече секс, когато са на почивка, а около 10-12% от децата на Дания са заченати извън страната.

Една уникална интимна кампания в Дания

Социологически изследвания показват, че раждаемостта е спаднала драстично и никога не са виждали по-малък процент от този в момента и реагират светкавично като призовават хората да правят повече секс с уникален видео клип – „Направи го за Дания“.

Интересното е, че хората на почивка правят повече секс за разлика от тези, които си почиват у дома и по тази причина всички тур оператори и авиолинии в Дания пускат специални оферти за пътувания, с цел да подкрепят инициативата на правителството. Също така се предлагат множество награди на семействата, които са изпълнили мисията.

Е, ние не сме датчани, но може да сме съпричастни към този проблем. Все пак лятото доста скандинавки се вихрят по морските ни курорти, а какво по-хубаво от това да помогнеш на някой в беда?

Вижте и уникалния видео клип на правителството на Дания с лозунг: „Направи го за Дания“

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването