Направи и оргазъм

Няколко важни съвета...

11.08.2013

Една от мечтите на много жени, която им убягва – мечтаният оргазъм или казано по-простичко: викането от кеф. Това е върховна физическа наслада, която не е изпитвана на 100% от всички жени, но със сигурност е тяхна мечта. Ние ще ви споделим няколко съвета и техники, с които да зарадвате мацката си, но е важно да отбележим, че оргазмът е различно преживяване за всеки човек.

Направи и оргазъм – няколко добри съвета

Някои жени могат да изпитат това върховно усещане без никакви по-сериозни ласки и докосвания, докато при други може да отделите доста време и да приложите доста неща, които сте научили през годините и това да не се случи.

Също така опитът е от огромно значение. Ако не сте възбудили една жена и тя не е сексуално пробудена, то тя няма да изпитва силен оргазъм и така усилията ви ще са на вятъра. Много е важно опитът и тренировките, за да развием способността си да възбуждаме половинката си на едно по-високо ниво и удоволствието от секса да е незаменимо. Както вече споменахме опитът е важен, така че не се отчайвайте, ако не се получи от първия ви опит.

Направи и оргазъм

Как да й направим оргазъм

И така, да продължим към обещаните съвети:

Започваме с една много позната и любима поза на много от нас – мисионерската. Малко ще я модифицираме от нормалната. Ти ще си отгоре, подпрян на предмишниците си, а с ръцете си ще държиш раменете и отдолу. Тази поза позволява максимален контакт между телата ви, което ще допринесе за отделянето на повече ендорфини от страна на жената и повече възбуда. Както споменахме важна роля за достигането на кулминацията при жената е възбудата, а тази поза ще ти помогне да я поддържаш гореща, същевременно позволявайки ти да съхраняваш и контролираш движенията и ритъма си (който е изключително важен). Не забравяй, че имаш огромна роля в удоволствието на жената. Ако се чувстваш достатъчно опитен и сигурен във възможностите си, може да опиташ да отложиш оргазма на половинката си, като не й позволиш да свърши на няколко пъти и накрая да я докараш да крещи от кеф. Това несъмнено ще и остане хубав спомен, а и ще бъде плюс за теб. Няма да спре да го иска отново и отново.

Вижте още: Вижте как той да ти направи незабравим оргазъм

Продължаваме със следващата поза, която позволява по-дълбоко проникване. Колкото по-надалеч влезеш, толкова повече ще стимулираш задната стена на вагината й. Стремете се да се облягате повече на краката й, като ги притискате към гърдите. По този начин ще увеличите напрежението в бедрата, а от там и удоволствието. Тази поза е доста успешна, след като сте приложили първата и сте я докарали „почти“ до края. Тук може да я довършите. Понякога мацката може да изпита болка и дискомфорт от тази поза, а ако си по-надарен може да е некомфортно и за теб самия. Тази поза ще и достави огромно удоволствие и оргазми, но цената, която може да платите е болки на следващия ден. Всеки има различни предпочитания и зависи от секс партньора ти, коя поза ще е по удачна, но без проблем може да се редуват за повече разнообразие.

Направи и оргазъм

Как да й направим оргазъм

Идва ред и на третата поза. Накарайте я да си повдигне таза нагоре, като за опора използва ръцете и стъпалата си. Така ъгълът на проникване ще стимулира мястото, познато като G – точката. Може да използвате ръцете си, за да стимулирате усещането. Ако се чувствате в добра форма и искате да я поизморите, можете сами да повдигнете ханша й за по-голямо удоволствие, но и умората е доста по-голяма. Не забравяйте, че това, което води до приятни усещания за вас, обикновено води до приятни емоции и за половинката ви.

Ще добавим и малко бонус техники към тези три пози, за да затвърдим позициите си на добър ездач.

Говорете й мръсотии. Използвайте любовната игра, за да нажежите страстите още преди всичко да е започнало. Целувайте и я докосвайте навсякъде по тялото. Стойте максимално прилепнал до нея. Накарайте я да откачи от кеф и да не издържа да проникнете в нея. С няколко нежни докосвания и целувки на определени места, може да я накарате да откачи от кеф.

Бъдете уверени в себе си и доминирайте. Не и позволявайте тя да води играта. Вие сте мъжа, вие определяте правилата на играта. Въпроси от рода на „Така как е?“, „Това харесва ли ти?“ ще ви изиграе лоша шега. Сам изследвайте състоянието й. Когато на една жена й харесва и е възбудена няма как да не й личи. Бъдете завоевател.

Надяваме се този материал да е бил от полза на мъжете, както и на жените, които ще останат доволни от техниките. Ще се радваме, ако споделите някакви коментари за ефективността на горепосочените техники и съвети, а и защо да не предложите нови.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването