Уникални кадри на напълно непознати, които се целуват за първи път

11.03.2014

непознати се целуват за първи пътА ако някой ви срещне на улицата и ви каже “Снимаме предаване или даваме награда”, с условието да целунете напълно непознат минувач, бихте ли се съгласили? По-смелите ще кажат да, други не, трети може би, но хората в този експеримент заснет, като страхотно романтично и истинско видео нямат нищо против това.

Няколко минути на смут, притеснение и кратко опознаване създават у зрителя усещането за една непринудена и интимна обстановка. Черно бяла лента и емоции преливащи от едната в другата крайност, засилват емоциите и усещанията.

И всички тръпнейки очакват развръзката, очакват да видят как напълно непознати се целуват за първи път.

Млади, стари, мъже, жени,.. всички 20 герои са избрани на случаен принцип и някак си непринудено у тях се отключват тези чисто човешките топли чувства и емоции, при първа среща.

И след краткото интро идва моментът на… Целувката. Така страстна и истинска, че трудно бихме повярвали, че тези хора се виждат за първи път.

 

Изключително интересният експеримент с човешките емоции, на Татя Пилиева (режисьор, сценарист и продуцент ) показва колко искрени и непринудени могат да бъдат хората в отношенията си един с друг.

А Вие, бихте ли участвали в нещо подобно?

 

Автор: Виолета Петрова

Източник: gizmodo.com

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP.
Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.