Настоявайте за оргазъм

Импровизирайте според вашите еротични фантазии...

26.11.2017

Секси звездата Ники Минаж споделя, че е трудно да бъде задоволена в леглото, защото всеки път иска да стигне до края и да изпита върховната наслада.

Много жени обаче нямат тази смелост и настоятелност и не споделят с половинките си какво всъщност искат и какво им доставя удоволствие в леглото. В резултат на тази плахост, не винаги остават напълно задоволени или се примиряват с утешението, че ако не на себе си, поне са доставили наслада на своя любим.

Мацки, настоявайте за оргазъм! Полезно е!

Пълноценното сексуално общуване и доставянето на удоволствие е също толкова важно, колкото всеки друг аспект на женското здраве. Сексолозите съветват жените в никакъв случай да не пренебрегват своето удоволствие, особено ако искат да опознаят тялото си и да се чувстват добре.

За да стане това възможно обаче, трябва да се научите да изразявате себе си и сексуалните си желания.

Настоявайте за оргазъм

Оргазмът е полезен за жените!

Мъжете може да умеят доста страхотни техники в леглото, но рядко се случва да четат мислите ви и единственият начин да се забавлявате страхотно с тях е като им кажете или покажете какво искате и кое може да ви изстреля на седмото небе по време на секс.

Тъй като голяма част от младите мъже се учат от видяното в порнофилмите, често представата им за това как да задоволят една жена е погрешна. В интервю за „Daily Mercury“ порноактьорите Люк Дийн и Люси Би съветват да не се подражава на порнофилмите, защото това, което виждаме там все пак са само сцени от филм, но не и реално отражение на това, което се харесва на мъжете и жените.

Да се експериментира в името на оргазма и новите преживявани е добре, но правилната посока е не да се имитира нещо видяно, а да се вслушате в тялото си и да импровизирате според своите еротични фантазии.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването