За да бъдеш успешен – не бъди зад бюрото!

Добрата новина - има изход!

18.08.2013

Повечето хора прекарват живота си „заседнали“ зад бюро, загубени в някаква средностатистическа работа. Тъжно е, но това е реалността на работната сила на обществото.

Добрата новина – има изход! 

Няма нищо по-силно от мотивацията. Ако наистина искате да излезете „извън бюрото“, начин винаги ще се намери. Ще видите нови възможности, нови ветрове за гонене, нов живот. И това не е просто теория, това се случва в живота. Това е пътят, по който днешните работници, стават лидери. И тъй като очевидно сте мотивирани (щом четете тази статията) – представяме ви някои полезни съвети, които да ви помогнат да извървите своя път.

Ако искаш да бъдеш успешен не бъди зад бюрото! Остави се на ветровете на новите възможности…

Не бъдете зомбита! – и ако преди време чиновниците бяха „книжни плъхове“, то сега са дигитални такива. Играенето на сигурно никога няма да Ви отведе до бизнес върховете.

Вижте още: 5 стъпки по стълбата на професионалния успех

Привлечете хора – в днешно време всеки е СЕО поне на една компания (съставена от себе си). Но лидер се става, само когато накарате хората да Ви последват. Като не става въпрос за последователи в социалните мрежи. Но как да стане това? Бъдете иновативни, излезте с идея, убедете ги в нея, накарайте ги да ви последват.

Изправете се срещу страховете си! – без да мислите за въпросите – „Ами ако не харесат идеята“, „Ако я помислят за глупава“,.. Повечето със сигурност ще го кажат и не защото идеята не струва, а защото тях ги е страх да опитат.

И в крайна сметка какво ако не се получи? Света няма да свърши. Единственото, което може да стане е да придобиете ценен опит и да се поучите от допуснатите грешки. Да станете уверени, да станете лидери!

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.