Ни Йо ще прави латино музика

18.02.2015

32-годишният певец пусна най-новия си албум, “Non-Fiction” миналия месец. Първият му от 2012 г. насам, след – “R.E.D.”, албумът разполага с гладкото R&B звучене, с което Ни Йо е известен.

С него той вече си спечели много фенове по целия свят, но за в бъдеще звездата иска да опита и някои нови жанрове.

Ни Йо ще прави латино музика или поне има такова желание

“Искам да се пробвам в латино и испанска музика,” разкрива той пред британското списание “Star”.

“Не говоря испански, но бих се радвал да се свържа с някого в този жанр и да пиша и пея na tozi ezik. Бих искал да си сътруднича й с някоя рок банда също”!

Ни Йо проби през 2006 г., когато песента му  “So Sick”, го изкачи до върха на класациите. Оттогава той си е сътрудничил с почти всички големи имена от Питбул да Марая Кери.

Ни Йо ще прави латино музика

Напоследък шоутата за таланти направляват музикалната индустрия, но звездата не винаги е била убедена, че това е най-добрият начин.

“Харесва ми, че в The Voice журито е с гръб към състезателите и могат да ги видят само след, като са оценили тяхното пеене.

Вижте още: Теодора Цончева – „Взимам всичко“

“Имах проблем с предавания. като това, но хората там успяват по-бързо. Когато аз се опитвах да го направя, бях на къмпинги, пред ресторанти и исках да пея й в предавания, като тези”!

Етикети:

За автора

Божана Паскалева

Здравейте. Аз се казвам Божана Паскалева на 29 години съм от София. Любовта към музиката, ми е още от ранна детска възраст. Писането и журналистиката, ме откриха по-късно и то случайно. Преди съм писала 6 години новини, за хип-хоп сайта – hiphop24.org. От там тръгна всичко, а сега смятам в бъдеще, да запиша да уча журналистика. В списание VIP пиша предимно за музика и всичко актуално за нея. За себе си мога да кажа, че много обичам да чета и пиша, а ако това е на фона на хубава музика, думите ми се леят, като изведро. Музиката е голямата ми муза. Гледам положително на живота, и искам да постигна амбициите си. Вярвам в това, че всеки има силата да осъществи мечтите си, стига истински да вярва в тях, и да не се отказва лесно. А аз самата мога да кажа, че не се отказвам лесно.