Недостатъците като предимство

Важното е да знаете как да ги използвате

30.05.2012

Колкото и някои жени да претендират, че са перфектни, истината далеч не е такава. Недостатъците не са нещо, от което да се срамуваме. Напротив, те ни правят различни, уникални и неповторими. Ще ви представим няколко типично женски недостатъци, които понякога се оказват изключително предимство.

Недостатъците може да бъдат предимство. Важното е да знаете как да ги използвате

1. Бъбривостта – това може и да е много дразнещо за някои, но пък други го намират за нормално поведение. „Бъбривките” обикновено са център на вниманието в една компания. Те могат да разговарят на всякакви теми и не се свенят да започнат първи разговор. Изключително социални, комуникативни и находчиви личности, които са наясно с всичко случващо се.

2. С любов към алкохола – не, не става въпрос за алкохолизъм. Говорим за жените, които обичат в приятна компания да изпият по едно питие. Колкото и алкохолът да е вреден, в малки количества, ползите са много повече от вредите. Жените, с подобен „недостатък”, са  много общителни и забавни. Обичат шумните компании, забавленията и интересните запознанства. Винаги знаят как да се забавляват и внасят настроение, където и да отидат. Е, как това да е недостатък?

Вижте още: 8 секс идеи за по-добър сексуален живот

3. Шопохолизъм – при някои си е болестно състояние. А, за други е чудесен начин за разтоварване и забавление. Колкото и неразбираемо да е за мъжете, шопохолизмът си има и своите добри страни. Жените, които често правят обиколки по магазините, не са пристрастени към вещите си и нямат нищо против да ги споделят с приятелките си. Те са забавни, общителни и винаги в крак с най-новите модни тенденции.

4. Любов към секса – е, това пък ако е недостатък! Напротив, всеки мъж ще го запише, като най-големия плюс на една жена. Жените, които водят редовен полов живот са винаги усмихнати, в добро настроение и в добра форма. За това другите им завиждат и определят това, като недостатък. Но пък какво от това, важното е вие да се чувствате добре.

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването