Need for speed с премиера през март

11.01.2014

Need for speed с премиера през пролетта Need for speed, филмът създаден по мотиви от едноименната игра, ще зарадва почитателите на бързите коли, каскадите и екшъна, през пролетта на тази година. McLaren P1, Bugatti Veyron SS, GTA Spano и Koenigsegg Agera R са само част от „героите“ в лентата, режисирана от Скот Уо (Мистър и Мисис Смит).

Милиони почитатели на играта, ще могат да се впуснат в надпревари заедно с героите на филма. Действието ще се върти около стрийт рейсър Тоби (Арън Пол), прецакан от влиятелни бизнесмени.

Need for speed с премиера през пролетта
Току що излязъл от затвора, вече планира своето отмъщение, като се включва в почти невъзможно крос кънтри състезание. Експартньорът на героя на Арън, разбира за плана и обявява награда за главата му.

Need for speed с премиера през пролетта

Очаква ни една невероятна смесица от бързи и скъпи коли, шеметни надпревари и разбира се, любов. А дали филмът ще пожъне успеха на играта или ще се превърне в бледо копие на „Бързи и яростни“, предстои да разберем.

Премиера: 14 март 2014

Етикети:

За автора

Виолета Петрова

Здравейте. Аз съм Виолета Петрова, съосновател на Списание VIP. Основните теми, по които пиша в списанието са в областта на личностното развитие, бизнеса и материали за интересни новини, на които попадам. За мен списанието не е работа. То е хоби, любов, семейство. Най-важното е да сме винаги иновативни, позитивни и упорити.