Нийл Патрик Харис се омъжи

Нийл Патрик Харис и избраника му Дейвид Буртка сключиха официално брак

09.09.2014

След дълго чакане, звездата на телевизионния сериал „Как се запознах с майка ви“, Нийл Патрик Харис, се омъжи

Носителят на награда Тони, Нийл Патрик Харис и избраника му, 39-годишният Дейвид Буртка, сключиха официално брак, тази събота в Италия. Щастливата двойка и родители на близнаците Гидеон и Харпър, започват своята романтична приказка преди цели 10 години.

Нийл Патрик Харис се омъжи

Дейвид Буртка и Нийл Патрик

И двамата младоженци са били облечени в смокинги на Том Форд, а на церемонията официален гост е бил не кой да е, а самият Елтън Джон, който разчувства публиката със своите песни.

Церемонията е била в тесен семеен кръг, в Италия, заедно с едни от най-близките им приятели, сред които и Пам Фрийман, продуцент на „Как се запознах с майка ви“.

Вижте още: Бионсе и Джей Зи на романтично бягство

Двойката обявиха своя годеж в Туитър през юни 2011, след шествие в Ню Йорк, което бе в подкрепа на гей браковете. Харис тогава разкри, че всъщност са се сгодили 5 години по-рано, но решили да го запазят в тайна от обществото. След шествието обаче, правят своята публична изява и в социалните мрежи.

„Ние имаме деца, а след като имаш деца, най-правилното нещо е да създадеш семейство. Е, ние вече го направихме и сме супер развълнувани“, споделя Харис.

Техните близнаци ще навършат 4 години, на 15 октомври.

„Обичам страшно много семейството си и никакви слухове и клевети не могат да ни разделят“, казва още звездата на „Как се запознах с майка ви“.

Етикети:

За автора

Христина Розова

Здравейте, казвам се Христина и съм редактор в Списание VIP. Обичам да комуникирам, да се запознавам с различни хора и да обменям ценна информация, която намирам за полезна. Работата в списанието ми носи не само наслада, но и нови знания всеки ден. Пиша статии за красота, иновации, филми, музика и като цяло развлекателната секция. Вярвам, че една добра идея може да се развие без пари, дотолкова, доколкото срещнеш хора, които я разбират и подкрепят. Изключително ми е приятно да работя в млад и амбициозен екип, който е изпълнен с креативност и идеи и се надявам да растем с всеки изминал ден. Пожелавам на всички да не спират да мечтаят и да правят всичко по силите си, за да постигнат целите си, защото именно в това се крие смисълът на живота.