Неизвестният герой – не го виждаме, но той съществува

08.04.2014

Неизвестният герой не получава пари или популярностКрасотата на живота се крие в простите и семпли неща, които се случват всеки ден. Мнозина не ги оценят и не ги забелязват, но има и такива искрени и чисти души, които те карат да повярваш в доброто.

Какво получават тези хора за своите добри дела всеки ден? Един сърдечен поглед, една искрена усмивка, а понякога и нищо в замяна. Но те не правят добрини, защото очакват нещо насреща. Добрите дела и постъпки са безусловни.

Неизвестните герои не получават пари или популярност, тях не ги блазнят тези блага. Това, което ги докосва са чувствата и емоциите, които получават. Те изживяват щастието, достигат по-добро разбиране и любов. Всичко това, което не може да се купи с пари. Правят света по-красив и поносим и ти подаряват безплатен урок за живота, който да приемеш с отворени ръце, защото няма нищо по-благородно и оценено от доброто дело.

Неизвестният герой не желае да бъде видян. Не желае да стане по-богат. Той живее от емоцията, която получава!

Автор: Христина Розова

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването