Nemesis с 2000 конски сили под капака

05.04.2014

„Отмъстителят” с 2000 конски сили под капака“Отмъстителят” в превод от Nemesis, което означава отмъщение, възмездие и е разработка на американската марка Trion Super Cars (TSC). До сега виждахме мощности от 1200 к.с от Bugatti и Koenigsegg, но от непозната марка за нас, като Trion и то 2000 к.с.? Звучи доста интересно!

Колата всъщност е прототип, но обещава да бъде нещо уникално и от Trion са убедени, че ще завършат този грандиозен проект.

От компанията споделят, че „Отмъстителят“ ще развива повече от 450 км/ч и ще притежава V8 двигател с две турбини, а ускорението на звяра ще е 2,8 сек за до 100 км/ч.

"Отмъстителят" в превод от Nemesis, което означава отмъщение

От Trion все още не са пуснали снимки на интериора на Nemesis, но се предполага че суперколата ще разполага с LCD уреди и така наречения Predator Mode хищен режим. Този режим ще позволява на шофьора да променя осветлението в купето, параметрите на окачването, клиренса, граничните обороти и изпускателната система на автомобила.

Очаква се Trion да завършат до месец първия прототип на колата. Те планират шасито и купето да бъдат изработени от карбон, както възнамеряват да използват части от инконел, сплав, използваща се при роторите на турбокомпресорите.

Очакваме с нетърпение повече информация за характеристиките, цената, купето и двигателя на този суперавтомобил и се надяваме проекта на Trion да стане реалност и да видим космическите 2000 к.с импортирани в един автомобил.

Автор: Иван Караиванов

Етикети:

За автора

Иван Караиванов

Привет приятели! Аз съм Иван, създател на списание VIP. Започнахме на майтап, а сега проектът е повече от сериозен. Всички от VIP семейството се стремим в едно, единствено нещо: да даваме най-добрите статии за бизнес съвети, маркетинг, IT съвети, лично развитие и психология. Да не забравяме, че не може и без да се забавляваме и сме Ви приготвили интригуващи и забавни статии в областите на модата, спорта, киното и музиката. Стремим се да накараме хората да прогресират и никога да не спират да се самоусъвършенстват. Това е ключовият фактор към успеха. Също така е важно да кажа, че всеки може да се включи в тази инициатива, стига да има желание към прогрес. Не забравяйте, че сте на един клик разстояние от самоусъвършенстването